Showbiz

«Ραγίζει καρδιές» το τραγούδι «Παντελής»: «Ο Παντελής ήταν όλοι εμείς»

Gossip-tv Team

11 μέρες πέρασαν από τον αιφνίδιο θάνατο του ταλαντούχου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το περιβάλλον του «Παντέλου», όπως τον αποκαλούσαν φίλοι και θαυμαστές, συνάδελφοι καθώς και ο απλός κόσμος που τον λάτρεψε αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Παντελής δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το «Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας μέσα από τα τραγούδια σου» είναι το μήνυμα που κυριαρχεί στα social media. Οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη, τα μηνύματα καθώς και τα σχόλια στήριξης στην οικογένεια του συνεχίζονται...
Ένας θαυμαστής του, λοιπόν, ο Στέλιος Ζήσος μπήκε στο studio και ηχογράφησε το τραγούδι... «Παντελής» προς τιμήν του Παντελή Παντελίδη.
Τους στίχους τους τραγουδιού σας τους είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Στέλιο Ζήσο.
Στην ερώτησή μας για το πως εμπνεύστηκε την ιδέα να γράψει τραγούδι για τον Παντελή ο Στέλιος απαντά: «Ο άδοξος και ξαφνικός χαμός του με συγκλόνισε και ήταν πηγαίο και αυθόρμητο το να γράψω αυτό που ένιωσα για τον Παντέλο. Νομίζω ότι ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσε και όλος ο κόσμος. Θλίψη , οργή και θυμό.»
Όπως ο ίδιος μας λέει τον Παντελή δεν τον γνώριζε από κοντά: «Μπόρεσα όμως να καταλάβω το μεγαλείο της ψυχής του από τα τραγούδια του και από την σεβαστικότητα και το ήθος που εξέπεμπε σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. Ήταν και θα είναι ένας άνθρωπος που δεν ήταν απλά ένας καλλιτέχνης. Ο Παντελής δεν ήταν απλά τραγουδιστής. Ο Παντελής ήταν μια ιδέα ολόκληρη. Ο Παντελής ήταν όλοι εμείς. Εγώ κι εσύ και όλοι μας. Ήταν ο φίλος της διπλανής πόρτας που έγραφε από συναίσθημα στο δωμάτιό του και μοιραζόταν την ψυχή του μαζί μας. Κατέκτησε τα όνειρά του με τα παντελόνια του και όχι με ψεύτικες και υποκριτικές σχέσεις , όπως συνηθίζεται. Ήταν με μία και μόνο λέξη. Αυθεντικός. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Παντέλο που δεν γνώρισα ποτέ κι όμως με συνεπήρε σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.»
Τελειώνοντας, ο Στέλιος αναφέρει πως το τραγούδι του δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ό,τι θα έχει τόση απήχηση και βασικά δεν το έκανα με σκοπό αυτό. Ωστόσο όπως και να ‘χει , το τραγούδι είναι ότι νιώσαμε όλοι μας για τον Παντελή. Δεν με ενδιέφερε η αυτοπροβολή μου αλλά το να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο κάνοντας αυτό που ένιωσα. Να του γράψω . Όπως έκανε κι αυτός για εμάς. Λίγα λόγια αληθινά , με μια κιθάρα και χωρίς υπερβολές. Το τραγούδι είναι όλων εμάς που αγαπάμε . Είναι εκ μέρους όλων. Δεν έχει σημασία το χέρι που έγραψε το τραγούδι. Είμαστε πολλοί αυτοί που τον θαυμάσαμε και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ο Παντέλος μας» .
Ακούστε το τραγούδι του Στέλιου Ζήσου με τον τίτλο «Παντελής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved