Μπογδάνος: «Δεχόμουν απειλές κατά το δημοψήφισμα. Θα χάσουν ότι τους άφησε η μάνα τους»
Showbiz

Μπογδάνος: «Δεχόμουν απειλές κατά το δημοψήφισμα. Θα χάσουν ότι τους άφησε η μάνα τους»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι μαζί με την Ελένη Καρβελά. Τι τον κέρδισε στη συγκεκριμένη γυναίκα; 

«Το ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Όταν τη γνώρισα, το πρώτο πράγμα που την ρώτησα ήταν «θέλετε να γίνετε δημοσιογράφος» και η απάντηση της ήταν: «Οχι, αυτό δεν θα μου άρεσε καθόλου». Εκεί αποφάσισα να τη φλερτάρω. Εχω καεί στον χυλό, έχω κακό προηγούμενο. Ως εκ τούτου δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που με αντιμετωπίζει ως όχημα. Όσο χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος και αν είσαι, μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο υποψιασμένος. Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι, είναι ένα αυθεντικά σέξι κορίτσι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Υπήρξε δημοσίευμα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα, που αμφισβητούσε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Πιστεύεις ότι το ποτήρι ξεχείλισε;

«Οι μ@λ@κίες θα πληρώνονται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τελικά. Στην αρχή έλεγα «απαξιώ», μετά «δεν γαμ...»,ύστερα όμως αυτό γίνεται φθοροποιό. Οπότε, κάποια ημέρα είπα «θα σας γ... όλους». Αυτό το δημοσίευμα με ξεπέρασε, η αγωγή έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη. Την περίοδο του δημοψηφίσματος δεχόμουν απειλές όπως π.χ. ότι θα με βρουν και θα με σφάζουν. Και αυτό το έκαναν επωνύμως στο facebook. Αποφάσισα ότι αυτοί θα χάσουν ό,τι τους άφησε η μανούλα τους και θα πάνε όλα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είμαι πολύ θυμωμένος.»

-Εκείνη τη χρονική φάση δεν θεώρησες ότι έγινες ακραίος;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πολιτική πεποίθηση οποιουδήποτε. Εχω τεράστιο πρόβλημα με το να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Ήξερα ότι το «Οχι» σημαίνει Grexit, όπως αποδείχθηκε μία εβδομάδα αργότερα, εν συνεχεία ότι το «Οχι» η κυβέρνηση θα το έκανε «Ναι», κατά τρίτον, ότι «Ναι» σήμαινε και χειρότερο μνημόνιο. Δεν μπορούσα να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Σήμερα θα έκανα το ίδιο -αλλά σε χαμηλότερους τόνους- αν γινόταν δημοψήφισμα, κάτι που το σκέφτεται ο Αλέξης λόγω του Ασφαλιστικού. Αν ο άλλος είναι τόσο ηλίθιος και τον ψηφίσει τι να πω; Η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν παλεύεται. Ο ελληνικός λαός δεν είναι σοφό, αυτά τα λένε οι πολιτικοί για να γλείφουν τον κόσμο. Εκεί εντοπίζεται ένας από τους ανθρωπολογικούς περιορισμούς που αντιμετωπίζει η μαρξιστική θεωρία. Είναι ακριβώς ότι ο λαός δεν είναι σοφός. Και ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλός. Αλλά ας μη μιλήσουμε για Μαρξ, γιατί τον έχει πιάσει στο στόμα της η Έλλη Παπαγγελή και μετά το υψηλό επίπεδο της προαναφερθείσας, εμείς τα αμελητέα έντομα της πολιτικής θεωρίας δεν δικαιούμαστε να μιλάμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved