Πέτρος Κωστόπουλος: «Η Ελένη είναι φαινόμενο. Και σωστά αμείβεται όπως αμείβεται»
Showbiz

Πέτρος Κωστόπουλος: «Η Ελένη είναι φαινόμενο. Και σωστά αμείβεται όπως αμείβεται»

Περιμένει την Ελένη Μενεγάκη στο «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος;

«Εννοείται πως την περιμένω!» τόνισε στο TV Έθνος.
-Εχουν πέσει... γέφυρες στον Alpha για να μας προκύψει η συγκεκριμένη τηλεοπτική συνάντηση;

«Οχι, δεν έχουν πέσει γέφυρες.»

-Δεν ήθελες να την είχες στην πρεμιέρα σου;

«Οχι, εννοείται πως θέλω σαν τρελός την Ελένη, αλλά δεν την είχαμε προσεγγίσει για την πρεμιέρα. Απ' ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν της έχει γίνει ακόμα πρόταση-πρόσκληση.»

-Εσύ θα πήγαινες στην Ελένη;

«Θα προτιμούσα να έρθει εκείνη σε μένα, γιατί ως γνωστόν η Ελένη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Για την ακρίβεια, δίνει σπανιότατα.»

-Αρα, όλα καλά με την Ελένη;

«Φυσικά! Γιατί ποιος σας έχει πει πως εγώ και η Ελένη δεν έχουμε, επαφές και δεν μιλάμε; Και επαφές έχουμε και μιλάμε, και με τα παιδιά μας βρισκόμαστε, άλλωστε, όπως ξέρεις καλά, έχουμε κουμπαριάσει κιόλας, οπότε βλέπω και το βαφτιστηράκι μου. Και τον γιο της τον Αγγελο, που τον γουστάρω πολύ.»

- Η Ελένη είναι ένα φαινόμενο! Είναι ίσως το μοναδικό πρόσωπο της εγχώριας σόουμπιζ το οποίο δεν έχει ακουμπήσει ούτε ο χρόνος ούτε η κρίση. Δεν είναι τυχαίο οτι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha. Χώρια του ότι της πληρώνουν και το βάρος της σε χρυσάφι!

«Η Ελένη είναι όντως φαινόμενο. Και σωστά αμείβεται όπως αμείβεται. Ομως από την άλλη μεριά είναι μαζεμένη, όπως ήταν, δεν κάνει και καμία... extragavanza, αν εξαιρέσεις κάποια ταξίδια που μπορεί να κάνει μέσα στον χρόνο, που κάποιοι τα κάνουν σίριαλ. Μην τρελαθούμε. Από την άλλη μεριά, το να έχει κανείς τη στόφα του star δεν είναι κάτι που έχει λογική εξήγηση. Και η Madonna δεν είχε την καλύτερη φωνή του κόσμου και δεν ήταν γκόμενα που σου έκοβε την ανάσα, αλλά ήταν, είναι και θα είναι η Madonna. Πάντως, σε ότι έχει να κάνει με την Ελένη, επειδή οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος, σαφέστατα και κάνει καλά τη δουλειά της. Η Ελένη είναι μεγάλη γάτα... Οσο για το βάρος της σε χρυσό; Τα παίρνει γιατί τα φέρνει. Και παραμένει εντυπωσιακά όμορφη. Την είδα τις προάλλες στο στούντιο και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Και είναι τόσο άνετη σαν να είναι σπίτι της. Εγώ είμαι Μενεγάκη από την ανάποδη.»

-Τι εννοείς;

«Εννοώ ότι ακόμα έχω άγχος, στρες. Αισθάνομαι σαν ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος που ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Αυτό έχει να κάνει και με το ότι θέλω να είμαι και αλλιώτικος από παλιά. Και νομίζω ότι είμαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved