Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είμαι γνώστης των πάντων»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είμαι γνώστης των πάντων»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την συνεργασία του με την Δανάη Επιθυμιάδη στην σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα. 

-Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Εξαιρετική. Η Δανάη προσαρμόστηκε εύκολα. Όσο περνάει ο καιρός θα πηγαίνουμε καλύτερα και όσο προχωράει η εγκυμοσύνη της ηρωίδας, θα παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον το σίριαλ» τόνισε στο Hello.

-Έχετε αναλάβει άτυπα προστατευτικό ρόλο απέναντι της;

«Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι γνώστης των πάντων. Εμπειρικά και μόνο, μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω μάθει κάποια πράγματα. Έχω συνεργαστεί με αξιόλογους ανθρώπους, και από τον καθένα προσπαθούσα να αποκομίσω τα πιο χρήσιμα στοιχεία. Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στο χώρο για πρώτη φορά, ο άλλος με την περισσότερη εμπειρία πρέπει να τον κάνει να νιώσει οικεία. Η Δανάη είναι πολύ καλή ηθοποιός. Είναι λίγο σφιγμένη, αλλά αυτό συνεχώς θα βελτιώνεται.»

-Ήσασταν ένας απ' αυτούς που την επέλεξαν;

«Η συνεισφορά μου σίγουρα ήταν θετική, αλλά δεν αποφάσισα εγώ. Η ίδια προσέγγισε το θέμα επαγγελματικά απ' όλες τις πλευρές. Στο κάστινγκ βλέπεις τις δυνατότητες κάποιου. Και ήταν το έμπειρο μάτι του σκηνοθέτη μας, του Αντώνη Αγγελόπουλου, που την επέλεξε. Όπου νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω, το κάνω, γιατί απ' αυτή τη διαδικασία εξελίσσομαι κι εγώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved