Παπανώτας-Τσολάκη: Η γνωριμία τους και ο τσακωμός
Showbiz

Παπανώτας-Τσολάκη: Η γνωριμία τους και ο τσακωμός

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Ελένη Τσολάκη θυμούνται την πρώτη τους συνάντηση

Δημήτρης: «Με την Ελένη συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο μακιγιάζ του Αlpha, όταν ετοιμάζαμε το Happy Day, και ομολογώ ότι ήταν ταύτιση με την πρώτη ματιά. Στα πέντε πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας χαλαρώσαμε τόσο, που κουβεντιάζαμε σαν να ήμασταν φίλοι χρόνια. Με την Ελένη κολλήσαμε αμέσως, όχι μόνο εξαιτίας της κοινής μας καταγωγής από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και λόγω του ότι παρότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, δεν έχει καμία σχέση με τη ματαιοδοξία ή το καβάλημα του καλαμιού, κάτι που εκτίμησα πολύ» τόνισε στο ΟΚ.

Ελένη: «Από την εικόνα που είχα για τον Δημήτρη μπορώ να πω ότι τον φοβόμουν και λίγο, γιατί είναι καυστικός στα σχόλια του. όταν λοιπόν συναντηθήκαμε στον Alpha και ήξερα όχι για μία ώρα θα ήμασταν μόνοι μας σε ένα καμαρίνι, έλεγα από μέσα μου: «Τι θα λέω μία ώρα ρε τον Δημήτρη Παπανώτα;». Τελικά, αρχίσαμε να μιλάμε και δεν πρέπει να έχουμε σταματήσει από τότε. (Γελάει.) Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός συνεργάτης, δοτικός και υποστηρικηκός.»

-Είστε καθημερινά περισσότερες από 10 ώρες μαζί καθώς κάνετε και ραδιόφωνο. Έχει τύχει να τσακωθείτε;

Δημήτρης: «Πολλές φορές μάλιστα είμαστε και περισσότερες από 10 ώρες μαζί, γιατί μπορεί μετά το ραδιόφωνο να πάμε για καφέ ή για κανένα ουζάκι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, μία φορά υψώσαμε λίγο τους τόνους, αλλά μέσα στις φιλίες συμβαίνουν αυτά. Αλλά ακόμα κι αυτό, που δεν θυμάμαι καν πώς ξεκίνησε, μας πέρασε στα πέντε λεπτά»

Ελένη: «Αν θυμάμαι καλά, αυτή η παρεξήγηση είχε να κάνει με την ηλικία του. Κάτι είπα, πάνω στην πλάκα, εκείνος δεν το αντιλήφθηκε, γιατί ίσως κι εγώ κάπου ξεπέρασα το όριο. Αλλά έμεινε εκεί. Από τη στιγμή που κατάλαβα τι τον ενοχλεί και τι όχι τώρα πια ξέρω πώς θα πω αυτό που θέλω και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved