Αμετανόητος ο Έλληνας ηθοποιός: Δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται!
Showbiz

Αμετανόητος ο Έλληνας ηθοποιός: Δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται!

Γάμοι και δεσμεύσεις να του λείπουν! Ο εν λόγω Έλληνας ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών αλλά δεν σκοπεύει να βάλει στεφάνι...

Μπορεί εδώ και έναν χρόνο να έχει έρθει στη ζωή του ένα ακόµα παιδί, η κόρη του, όµως ο Μάριος Αθανασίου δεν σκέφτεται ούτε αυτή τη φορά να παντρευτεί µε τη σύντροφό του Μάρθα Αμαξοπούλου. Ο ηθοποιός, που έχει έναν γιο µε τη συνάδελφό του Μαρία Σολωμούύ, τονίζει σε φίλους του πως δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να προχωρήσει σε γάµο µε την αγαπηµένη του, µε την οποία ζει εδώ και περίπου τρία χρόνια πολύ ευτυχισµένος. «Τι να παντρευτώ; Ποια η διαφορά; Κοινωνικά ό,τι κι αν κάνεις θα το σχολιάσουν», λέει ο πρωταγωνιστής της επιτυχηµένης σειράς «Οι Συµµαθητές».
Άλλωστε, η απόκτηση παιδιού για τον ίδιο δεν σηµαίνει αυτόµατα και γάµο και το έχει αποδείξει ήδη δύο φορές. Ο 8χρονος, σήµερα, γιος του Αλέξανδρος, καρπός του έρωτά του µε τη Μαρία Σολωµού, µε την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις, παρόλο που δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι για τον ηθοποιό η απόλυτη προτεραιότητα, όπως βέβαια και η ενός έτους κόρη του, την οποία απέκτησε µε την τωρινή σύντροφό του Μάρθα.
Και µπορεί ο έρωτας του ζευγαριού να βρίσκεται στο ζενίθ του, όµως από κοινού δείχνουν να έχουν την ίδια στάση σε ό,τι αφορά τον θεσµό του γάµου. Ο ηθοποιός αιτιολογεί ξεκάθαρα την απόφασή του να µην ντυθεί γαµπρός όσο καλά και αν πηγαίνουν τα πράγµατα στην προσωπική του ζωή. «∆εν είµαι ενάντια στον θεσµό του γάµου. ∆ηλαδή αν κάποιος το επιλέγει, καλά κάνει, απλώς προσωπικά δεν βρίσκω το νόηµα. Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι περνώντας τα χρόνια και φτάνοντας πιο κοντά στην εποχή µας είναι πιο ‘‘αδύνατο’’ αυτό το στοιχείο, δηλαδή δεν θα πάθεις και πανικό άµα δεν παντρευτείς. Ποιο παραµύθι; Να βάλεις το νυφικό και να τρέχεις γύρω-γύρω;», έχει δηλώσει παλιότερα.
Η µόνη περίπτωση που δεν αποκλείει να βάλει τελικά το... στεφάνι είναι να παντρευόταν για... πλάκα. Όπως τόνισε µε χιούµορ: «Μόνο αν πηγαίναµε στο Λας Βέγκας και το κάναµε ως πλάκα θα είχε ένα νόηµα».
Αυτόν τον καιρό, ο Μάριος Αθανασίου έχει αφοσιωθεί στις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις. Εκτός από τα καθηµερινά γυρίσµατα για τη σειρά «Συµµαθητές», στην οποία πρωταγωνιστεί, δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά. Σχεδιάζει να ανοίξει beach bar για ακόµα µία καλοκαιρινή σεζόν στην Πύλο της Μεσσηνίας, ενώ ετοιµάζει και το opening ενός κοµµωτηρίου.
Και µπορεί στο άκουσµα µίας τέτοιας είδησης να έρχεται αυτόµατα στο µυαλό πολλών στιγµιότυπο από την εξίσου επιτυχηµένη σειρά «Λίτσα.com», όπου οι ιστορίες των ηρώων -µεταξύ των οποίων και ο ίδιος- διαδραµατίζονταν µέσα σε ένα κοµµωτήριο, όµως άλλος ήταν ο λόγος που ο ίδιος αποφάσισε να επενδύσει στον συγκεκριµένο χώρο. Άλλωστε δεν είναι καθόλου άγνωστος για τον Μάριος Αθανασίου, αφού η µητέρα του εργαζόταν ως κοµµώτρια και θεωρεί την κίνησή του «φόρο τιµής στο πρόσωπό της», όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved