Η απόλυτη μετάλλαξη της παίκτριας του The Voice!
Showbiz

Η απόλυτη μετάλλαξη της παίκτριας του The Voice!

Πραγματικά, αν δεν βλέπαμε το όνομά της στα συγκεκριμένα ποστ της στο instagram το πιθανότερο είναι να μην καταλαβαίναμε ποτέ ποια είναι. 

Αυτό θα πει μετάλλαξη! Όχι απλή αλλαγή, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που τη γνωρίσαμε στη συμμετοχή της στο The Voice 2!

Εκεί ήταν ένα πολύ γλυκό κορίτσι με ιδιαίτερο και λίγο νεραϊδένιο look. Με λουλούδια στα μακριά μαλλιά της και μια όμορφη συστολή παρά την πραγματικά εντυπωσιακή φωνή της. Γενικά, το είχε πει και εντός του παιχνιδιού πως της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και πως έχει συνηθίσει να είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Η Κατερίνα Καμπανέλη, όμως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, όπου έφτασε ως τον τελικό, έκανε μια αλλαγή που κανείς δεν περίμενε. Όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι της α λα Άννι Λένοξ αλλά έκανε και τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά σαν την πασίγνωστη σταρ.

Bye bye νεραϊδάκι και welcome σούπερ sexy Κατερίνα! Σϊγουρα το νέο look της πάει, αν και είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που την είχαμε συνηθίσει. Και πέραν πάσης αμφιβολίας η Κατερίνα παραμένει μια κούκλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved