Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο
Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στα δεδομένα για το θανατηφόρο τροχαίο

Ανατροπή (;) σε όσα λένε μέχρι τώρα για την τραγωδία οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας του τραγουδιστή. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, υποστηρίζει η πλευρά της Μυρσίνης Αρναούτη.

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη ότι το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει είναι εντελώς αντίθετο από εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Κι ενώ είναι ακόμα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος, η οικογένειας της Μυρσίνης, συνεπιβάτιδος του Παντελή, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, έβγαλε μία ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να ανατρέψει όσα υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η οικογένεια της Αρναούτη σημειώνει ότι έχει διορίσει και αυτή τεχνικούς συμβούλους και τονίζει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος «τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική». Παράλληλα παρακαλεί την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να δεχτεί τα ειλικρινά της συλλυπητήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved