Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα…»
Showbiz

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα…»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε μια εμπειρία από το δελτίο μπροστά από τις κάμερες. Της αρέσει περισσότερο η ενημέρωση;

«Ναι, απλά σε ένα κανάλι περιφερειακής εμβέλειας δεν σε γνωρίζει πολύς κόσμος. Ήμουν, τώρα δεν είμαι. Δεν σνόμπαρα ποτέ την ψυχαγωγία, άλλωστε στο κανάλι που ήμουν παρουσίαζα μια εκπομπή με σινεμά που ήταν κάπου στη μέση. Με πήγε η δουλειά, δεν το επέλεξα, μου άρεσε πολύ η ενημέρωση, μέχρι που βρέθηκα στον Αlpha. Θα σου έλεγα ότι θέλω να επιλέξω την ενημέρωση, αλλά τελικά μη λες ποτέ μεγάλες κουβέντες» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Πώς περνάτε εκεί στο «Λόγω TiVis»; Είχατε τώρα και μια νέα προσθήκη, αυτή της Αντωνίας Καλλιμούκου.

«Θα σου πω ποιο πιστεύω ότι είναι το μυστικό της όποιας επιτυχίας. Είναι το γεγονός ότι η εκπομπή απαρτίζεται από παιδιά που δεν είναι ευρέως γνωστά, δεν έχει κανείς καμιά φοβερή δημοσιότητα. Αυτό δεν είναι κακό γιατί το κανάλι και η Κατερίνα; που είναι η παρουσιάστρια, πήραν ένα ρίσκο να σχηματίσουν μια ομάδα με παιδιά που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος, από την άλλη τα παιδιά αυτά που δεν έχουν το μικρόβιο της παρουσίασης και δεν έχουν διαβρωθεί, δεν φοβούνται να τσαλακωθούν και δεν υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ τους γιατί δεν έχουμε το μικρόβιο της τηλεόρασης μέσα μας, έγινε λίγο παρεϊστικο όλο αυτό και μας βγήκε μια θετική αύρα, θετική ενέργεια ανάμεσα μας».

-Εχετε τσακωθεί καθόλου έως τώρα;

«Δύσκολες μέρες έχουν υπάρξει, αλλά δεν κρατάει κανείς κακία στον άλλον, δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν υπάρξει δύσκολες μέρες, αλλά η επόμενη μέρα είναι μια άλλη, καινούργια μέρα, δεν έχουμε θέματα μεταξύ μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved