Γιώργος Θεοφάνους: «Πλέον, ναι, μετράω την προσωπική επαφή που έχω με έναν καλλιτέχνη»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Πλέον, ναι, μετράω την προσωπική επαφή που έχω με έναν καλλιτέχνη»

Εκτός από ταλαντούχος και ευρηματικός συνθέτης, ο Γιώργος Θεοφάνους είναι και γενναιόδωρος άνθρωπος. Σε αυτό συνηγορούν η έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητά του, η μεγάλη ευαισθητοποίησή του γύρω από το θέμα της παιδικής κακοποίησης, αλλά και η συνήθειά του να προτείνει νέους καλλιτέχνες μέσω δισκογραφικών συνεργασιών. 

Ανάμεσα σε άλλους οι One και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ τώρα σειρά έχει η Στέλλα Καλλή. «Τη Στέλλα τη γνώρισα στο “J2US”. Παρότι Κύπρια, δεν την είχα συναντήσει στο παρελθόν. Εντυπωσιάστηκα όχι μόνο από τη φωνή της, αλλά και από την προσωπικότητά της. Είναι ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος και, ξέρεις, στη δουλειά μας δεν είναι πολύ σύνηθες να βρίσκεις μια τραγουδίστρια που να έχει σπουδάσει το αντικείμενό της.

Συνειδητοποίησα τότε ότι τα τραγούδια που τραγουδούσε δεν είχαν καμία σχέση με τις δυνατότητές της. Ξεκινήσαμε τότε να κάνουμε κάποιες κουβέντες. Mε τις ευλογίες της φίλης μου, της Ρούλας Κορομηλά, και την επαφή με τη νέα της εταιρεία την Cobalt Music σιγά-σιγά ήρθε η ηχογράφηση και η κυκλοφορία του άλμπουμ “Όλα μου τα σ’ αγαπώ”» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως για τον έμπειρο Θεοφάνους το ίδιο σημαντική με την τεχνική κατάρτιση ενός τραγουδιστή είναι και η προσωπική επαφή. «Πλέον, ναι, μετράω την προσωπική επαφή που έχω με έναν καλλιτέχνη. Με την έννοια ότι έχω την πολυτέλεια να το κάνω. Στο παρελθόν για διάφορους λόγους αναγκαζόμουν να κάνω υποχωρήσεις. Αν με ρωτάς αν μετάνιωσα, φυσικά και δεν έχω μετανιώσει. Θα το ακούσεις λίγο ρομαντικό, αλλά μέσα από οποιοδήποτε τραγούδι, ακόμη και το πιο έντεχνο ή το πιο άτεχνο, τεχνικά κάτι μαθαίνεις», λέει με ειλικρίνεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved