Γρηγόρης Βαλτινός: «Είμαι σε καλή φυσική και ψυχική κατάσταση»
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είμαι σε καλή φυσική και ψυχική κατάσταση»

Η επιστροφή του στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στα «Δίδυμα φεγγάρια» κρίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής άκρως πετυχημένη.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στο Tv Έθνος για την απόφαση της επιστροφής του, τις δυσκολίες του πήγαινε- έλα στην Κύπρο αλλά και την αυτοπεποίθηση που αντλεί από αυτό.

-Όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο των «Δίδυμων φεγγαριών», ήσασταν σίγουρος για την επιτυχία της σειράς;

«Ναι, ήμουν σίγουρος. Ήξερα το επίπεδο της παραγωγής. Επίσης το σενάριο που έχει ενδιαφέρον, σασπένς, ωραία εξέλιξη των σχέσεων των ηρώων. Ότι χρειάζεται μια καθημερινή σειρά. Υπάρχει η εγγύηση των συμπρωταγωνιστών μου, της Χριστίνας Παυλίδου, της Ερμίνας Κυριαζή, όλων των νέων παιδιών. Και όταν άκουσα τη θεϊκή φωνή της Ελένης Βιτάλη που ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων είπα «παιδιά, έχουμε όλο το πακέτο, προχωράμε».

-Αυτό που περιγράφετε καταρρίπτει την άποψη ότι τα στάνταρ παραγωγής των κυπριακών σειρών είναι χαμηλότερα των ελληνικών...

«Πράγματι, ήταν, αλλά το «Μπρούσκο» και τα «Φεγγάρια» κατέρριψαν αυτή την πραγματικότητα».

-Βρίσκεστε με μια βαλίτσα στο χέρι, απ' τη μια για τη θεατρική περιοδεία του «Ήρθες για να μείνεις» και απ' την άλλη για τα γυρίσματα της σειράς στην Κύπρο. Είναι εξουθενωτικό;

«Είναι, αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει αυτοπεποίθηση γιατί το αντέχω εδώ και μήνες που σημαίνει πως είμαι σε καλή φυσική και ψυχική κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved