Γιώργος Λιανός: «Ένας «κλόουν» έχει και τις άσχημες πλευρές του»
Showbiz

Γιώργος Λιανός: «Ένας «κλόουν» έχει και τις άσχημες πλευρές του»

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας άνθρωπος που δείχνει έξω καρδιά. Έχει σίγουρα άφθονο χιούμορ και το χρησιμοποιεί για να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές. Πάντα;

Ε, δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε και για τις άσχημες στιγμές του.

-Τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, δίνεις την εντύπωση ενός χαρούμενου και αισιόδοξου ανθρώπου. Είσαι όντως έτσι;

Το χάνω πού και πού. Ένας «κλόουν» έχει και τις άσχημες πλευρές του. Μπορεί να έχει κάποιες πληγές που θα κάτσει κάποια στιγμή να τις γλείψει. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος.
Η δουλειά μου έχει να κάνει με το πώς φαίνομαι. Οπότε στην τηλεόραση ειδικά θα πιέσω κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό μου να βγω χαρούμενος, γιατί τη μία ώρα που σε βλέπει και σε ακούει κάποιος θα πρέπει να του μεταδόσεις αυτό το πράγμα. Γι' αυτό το κάνεις, για να περάσει και ο θεατής καλά.
Το έχω μάθει από μικρή ηλικία. Από το τραγούδι και τη μουσική. Όταν κάνεις αυτήν τη δουλειά, μεταξύ άλλων, προσφέρεις και χαρά. Πολλές φορές αυτό μπορεί να μη συμφωνεί με την εσωτερική σου κατάσταση, αλλά θα πρέπει να μάθεις να το ελέγχεις.

-Τι μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου;

Νομίζω τα επαγγελματικά και η οικονομική κατάσταση. Δυστυχώς και τα δύο σε επηρεάζουν ψυχολογικά και μάλιστα πάρα πολύ. Καλό είναι αυτό το πράγμα να μην το μεταδίδεις και στους γύρω σου. Να μη βγάζεις την αρνητική σου ενέργεια προς τα έξω. Αλλά ούτως ή άλλως αυτοί οι δύο τομείς απασχολούν πλέον και το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού.
Αν κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα διαπιστώσεις πως ο κόσμος είναι χαρούμενος. Όταν βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, βλέπω ότι αλλού δεν υπάρχουν οι καθημερινές έγνοιες που έχει ο Έλληνας. Η αντίθεση είναι μεγάλη και εκεί καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί σε αυτήν τη χώρα. Πόση κατάθλιψη «έχει πέσει».

- Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ κατάθλιψη;

Με την ιατρική έννοια του όρου δεν το γνωρίζω. Δεν έχω επισκεφτεί ψυχολόγο. Προσπαθώ να λύνω αυτά τα θέματα μόνος μου. Τις «κλειστές» μου πάντως τις έχω περάσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved