Showbiz

Τα νέα στοιχεία που δίνει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε τηλεφωνικώς ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο Αναστάσιος Δέδες, ο οποίος έδωσε νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή.

Ο κύριος Δέδες ρωτήθηκε για την ταχύτητα του οχήματος ότι ήταν μεγαλύτερη στην στροφή και εκείνος απάντησε: «Το μόνο που έχω να σας πω σχετικά με την ταχύτητα είναι το εξής: Η ταχύτητα για να υπολογιστεί είναι συνδυασμός διαφόρων παραγόντων. Ο σπουδαιότερος παράγων είναι η κλίση που έχει η στροφή, η καμπυλότητα δηλαδή και από τον συντελεστή τριβής, από την ανωφέρεια ή την κατωφέρεια που υπάρχει, υπολογίζεται η ταχύτητα με νόμους της φυσικής».
Όσο για το εάν υπάρχουν ίχνη πλαγιολίσθηση, είπε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του τραγουδιστή: «Ίχνη πλαγιολίσθησης δεν έχω βρει».
Και πρόσθεσε: «Έχω πάρει τις μετρήσεις μου, έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα. Αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα σχετικό με αυτό. Όταν πάρω το report από τους εμπειρογνόμωνες της Mercedes θα αποτυπώσω τα στοιχεία σε μια έκθεση».
Και κατέληξε: «Δεν θα βγάλω τέτοιο πόρισμα, ποιος είναι ο οδηγός. Εγώ απλά θα δώσω τα στοιχεία. Τα υπόλοιπα, όπως το DNA και η σωματοδομή είναι άλλες ειδικότητες ... Δεν θέλω να πω κανένα στοιχείο από την αυτοψία, πριν την παραδώσω στους εντολείς μου. Αν εκείνοι κρίνουν ότι μπορώ να πω δύο πράγματα, θα τα πω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved