Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν έχω κάποιο άλλο όπλο…»
Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν έχω κάποιο άλλο όπλο…»

Έχει δεχτεί bullying η Εύα Αντωνοπούλου ως δημοσιογράφος και, κυρίως, λόγω καναλιού;

«Στα social media έχω ακούσει πολλά, αλλά τις πιο πολλές φορές γελάω. Στον δρόμο δεν μου έχει συμβεί, αλλά ίσως να ξέρω πού να κινηθώ. Δεν θα προκαλέσω την τύχη μου, π.χ., πηγαίνοντας στα Εξάρχεια. Αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω πάει αρκετές φορές» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις;

«Όταν συνεργάστηκα με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή το 2010. Ήμουν στη δημοσιογραφική τους ομάδα και τους θαύμαζα ως επαγγελματίες. Είναι ακομπλεξάριστοι με τους καινούριους δημοσιογράφους και δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό. Έτσι στηρίζουν έναν νέο, εν αντιθέσει με άλλους που μπορεί να τους έβαζαν και τρικλοποδιές.»

- Οπότε έχεις αισθανθεί ανταγωνισμό. Πώς το διαχειρίστηκες;

«Υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας και ο τρόπος για να τον διαχειριστείς είναι κάθε μέρα που περνά να γίνεσαι καλύτερος. Δεν έχω κάποιο άλλο όπλο. Πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από σένα. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει χώρος για όλους, είμαι της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας. Ο ανταγωνισμός αντιμετωπίζεται με το να βελτιώνεσαι. Αλλά βγάζω νύχια μόνο όταν αντιλαμβάνομαι πως πάνε να μου κάνουν κακό και μάλιστα κάτω από το τραπέζι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved