Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα συγχωρούσα την απιστία»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα συγχωρούσα την απιστία»

Περί απιστίας, ζήλιας αλλά και του έρωτα που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της Αντώνη Αλεβιζόπουλου όπως και για το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού μιλάει η Μαρία Μπεκατώρου...

Σας είχα δει µεσάνυχτα και κάτι στην Κεφαλονιά χέρι-χέρι και µοιάζατε πολύ ερωτευµένοι, σαν να είστε νέο ζευγάρι. Τι κρατάει αναµµένη τη φλόγα;

Είναι αλήθεια πως είµαστε έτσι, δόξα τω Θεώ! Και το καλοκαίρι χαλαρώνουµε και περνάµε πολύ ωραία. Αγαπιόµαστε αληθινά, ειλικρινά, χωρίς γκρίνιες και χωρίς ψέµατα.

Είσαι ζηλιάρα;

Είµαι λιγουλάκι (σ.σ.: γελάει). ∆ηλαδή δεν κάνω σκηνές, δεν µου άρεσαν ποτέ οι φωνές και οι εντάσεις, αλλά, έτσι, ξέρεις, για το... αλατοπίπερο κάτι µπορεί να πω, αλλά κι αυτό σπάνια.

Έχεις ψάξει κινητά;

Όχι, ποτέ! Και εύχοµαι να µην έχουν ψάξει και το δικό µου (σ.σ.: γελάει)!

Ο Αντώνης σε ζηλεύει;

Λίγο... Και σπάνια, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωµα ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το τσίµπηµα στην καρδιά για να νιώθουµε όπως τον πρώτο καιρό!

Θα του συγχωρούσες την απιστία;

Όχι! Νοµίζω ότι όταν γίνεται µια φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί µια γυναίκα θα πρέπει να συγχωρήσει έναν άντρα που δεν τη σέβεται και την υποτιµά.

Έχεις υπάρξει άπιστη σε σχέση σου;

Όχι, ποτέ!

Και να προέκυπτε, δεν θα µπορούσες να κρυφτείς νοµίζω (σ.σ.: γέλια).

Καλά κάνεις και γελάς! Κωµωδία κανονική!

Θα υιοθετούσατε ένα παιδί µε τον Αντώνη;

Είναι πολύ υποθετικό. Θέλει πολλή σκέψη για µια απόλυτα συνειδητή απόφαση. Και από τον άντρα και από τη γυναίκα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved