Θωμαή Απέργη: «Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω γνωστή»
Showbiz

Θωμαή Απέργη: «Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω γνωστή»

Η Θωμαή Απέργη σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την ενασχόλησή της με τη μουσική.

Λόγω της τζαζ επιλέγεις να εμφανίζεσαι κυρίως σε μουσικές σκηνές;

Όχι. Αλλά μέχρι στιγμής νιώθω πολύ τυχερή γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να τραγουδάω ό,τι θέλω, χωρίς να πιεστώ ή να παρεκκλίνω. Μπόρεσα να εντάξω στο ρεπερτόριο μου και κάποια ελληνικά κομμάτια, πιο κοντά σε μένα. Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στη μουσική σκηνή, έχω τραγουδήσει και κομμάτια του Βασίλη Τσιτσάνη και ελληνικά σουίνγκ.

Διεύρυνες τις επιλογές σου λόγω φόβου ότι δεν θα έχεις διάρκεια στον χώρο;

Πιστεύω ότι αυτό μου ταιριάζει περισσότερο. Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω γνωστή. Ούτε η δημοσιότητα με ενδιέφερε. Νομίζω ότι στη διάρκεια του χρόνου, ία πράγματα πηγαίνουν καλύτερα όταν είσαι ο εαυτόν σου. Αυτό βέβαια μπορεί να κοστίζει. Να μη βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή, να μη βγάλεις τα πιο πολ­λά λεφτά που μπορείς να μην είσαι το πιο γνω­στό πρόσωπο, αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνεις κερδισμένοι

Με τη μουσική είχες επαφή από τα παιδικά σου χρόνια στην Τήνο, όπου γεννήθηκες.

Μάθαινα πιάνο, κιθάρα, έκανα μπαλέτο, θυμάμαι ότι χόρευα μπαλέτο μπροστά στους γονείς μου και τους έπαιζα κιθάρα. Ως παιδί δεν είχα πολλές διεξόδους. Είμαι μοναχοπαίδι. Διάβαζα πάρα πολύ, ήμουν φυτό! (Γελάει.) Είχα τέσσερις στενές φίλες και δεν έβγαινα πολύ έξω. Οι διέξοδοι μου ήταν η μουσική και το μπάσκετ.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved