Μαργαρίτα Πανουσοπούλου: Η συνεργασία με τους γονείς της και οι σπουδές στο εξωτερικό
Showbiz

Μαργαρίτα Πανουσοπούλου: Η συνεργασία με τους γονείς της και οι σπουδές στο εξωτερικό

Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου μίλησε για τη συνεργασία με τους γονείς της, τη Μπέτυ Λιβανού και τον Γιώργο Πανουσόπουλο.

Με τον πατέρα σου έχεις συνεργαστεί;

Έχουμε κάνει κάποια διαφημιστικά, ενώ συνεργαστήκαμε όταν ήμουν 10 ετών, στη ταινία «Ελεύθερη Κατάδυση», όπου έκανα την κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη. Του το είχα ζητήσει. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, είχα το μικρόβιο και του είπα: «Μπαμπά, θέλω να παίξω στην ταινία και θέλω για αμοιβή τόσα χρήματα». Πήρα 50.000 δραχμές!

Λόγω των γονιών σου μεγάλωσες μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς έβλεπες αυτούς τους ανθρώπους τότε και πώς τους είδες ενήλικη;

Τον ίδιο ενθουσιασμό που μου προκαλούσε ο χώρος όταν ήμουν μικρή, μου τον προκαλεί και τώρα. Νιώθω το ίδιο οικείο συναίσθημα. Αισθάνομαι ότι είναι η πιο σωστή επιλογή για μένα.

Πότε πήρες την οριστική απόφαση να γίνεις ηθοποιός;

Στις αρχές της τρίτης Λυκείου το ανακοίνωσα στους γονείς μου, λέγοντας ότι ήθελα να σπουδάσω στην Αγγλία. Δε μου είπαν κάτι. Βέβαια, γενικώς ήμουν τεμπέλα και ό,τι κι αν ξεκινούσα, δεν το ολοκλήρωνα. Δεν τους είχα δείξει ότι διαθέτω πειθαρχία και αυτοέλεγχο, να θέσω ένα στόχο και να τον πετύχω. Επειδή, λοιπόν, η παιδεία και ο τρόπος σκέψης στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετικά, ο πατέρας μου θεωρούσε ότι δεν είχα την κατάλληλη προετοιμασία για να μπω στη σχολή. Χάρηκα πάρα πολύ όταν παραδέχτηκε ότι ήταν σωστή επιλογή για μένα. Πήγα εκεί κι όταν γύρισα για τα Χριστούγεννα ήμουν άλλος άνθρωπος. Είχα μπει σε συγκεκριμένη ρότα. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία για μένα.

Σπούδασες στην Αγγλία και δούλεψες εκεί για αρκετό διάστημα. Γιατί επέστρεψες;

Είχα δυο επαγγελματικές προτάσεις εκείνη την περίοδο. Η μία ήταν η θεατρική παράσταση με τη μητέρα μου και η άλλη η κινηματογραφική ταινία του Βασίλη Βαφέα, «Γυναικείες Συνομωσίες». Προέκυψε και άλλη μια θεατρική δουλειά με τον Γιώργο Κοτανίδη, ήρθαν και τα γυρίσματα για το «Νησί» το 2011. Προηγουμένως είχα βρεθεί για ένα μήνα στην Αργεντινή, όπου έκανα σεμινάρια τανγκό, που το λατρεύω. Μετά τα γυρίσματα πήγα και στο Λος Αντζελες, για να δω τι γίνεται κι εκεί.

Μιλάς γι' αυτά τα μέρη λες και ταξίδεψες από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το κάνουν.

Τις ευκαιρίες εσύ τις δημιουργείς. Δούλευα, είχα χρήματα, ήθελα να κάνω κάποια πράγματα και μ' αυτές τις προϋποθέσεις δε σε σταματάει κάποιος.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved