Αγγελής – Δροσάκη: Μιλούν για τη συνεργασία τους με την Τάνια Τσανακλίδου
Showbiz

Αγγελής – Δροσάκη: Μιλούν για τη συνεργασία τους με την Τάνια Τσανακλίδου

Για τη συνεργασία τους με την Τάνια Τσανακλίδου στο θέατρο μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Νικόλας Αγγελής και η Λένα Δρόσακη.

Ν. Α.: «Για μένα πρωτεύον στοιχείο είναι η ποιότητα του ανθρώπου. Και εννοώ ότι ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τις δικές του ανασφάλειες και εξαρτάται πόσο αυτά μπορούν να διοχετευτούν στη συνεργασία. Νομίζω πως η Τάνια είναι ένας άνθρωπος με χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης εποχής και γενιάς, τα οποία για μένα είχαν ενδιαφέρον καθώς τα έβλεπα για πρώτη φορά, και μάλιστα από έναν άλλον χώρο, του τραγουδιού, και όχι του θεάτρου. Κι αυτό έχει τη σημασία του, καθώς και η ίδια κλήθηκε να δουλέψει πάνω σε κάτι τόσο ιδιαίτερο έπειτα από πολλά χρόνια. Από την άλλη, είδα μια ειλικρίνεια σ' εκείνη, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, ανθρώπινο κατά βάση. Μέχρι και το ζόρι της εξέφραζε κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό.

Λ. Δ: «Ήταν πολύ δοτική, από την άποψη ότι μιλούσε για οτιδήποτε τη δυσκόλευε. Κι αυτό μ' έκανε να έρχομαι πιο κοντά της κι εκείνη πιο κοντά μας, να μοιράζουμε πράγματα, ώστε να βρούμε κοινή λύση», λένε οι δυο ηθοποιοί στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved