Μαντέψτε με ποιον έχει σχέση η Ελένη Τσολάκη!
Showbiz

Μαντέψτε με ποιον έχει σχέση η Ελένη Τσολάκη!

Τους τελευταίους τρεις µήνες η Ελένη Τσολάκη, που απολαµβάνουµε καθηµερινά στην τηλεοπτική παρέα του «Happy Day», έχει βρει τον µεγάλο έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γνωστού επιχειρηματία.

Μετά τον χωρισµό της από τον επιχειρηµατία Μιχάλη Αντιώτη στις αρχές του περασµένου καλοκαιριού, η απόφαση της παρουσιάστριας να ξαναβάλει κάποιον στη ζωή της αποδείχτηκε πολύ δύσκολη. Η επιµονή του Παύλου Πετρουλάκη, όµως, ο οποίος είχε επίσης χωρίσει από την όµορφη Νεσχάν Μουλαζίµ, και η σωστή προσέγγιση «έριξαν» το φρούριο.
Χαµηλών τόνων και οι δύο, προσέχουν ώστε να µη δίνουν λαβές για σχόλια. Οι συχνές έξοδοί τους, ωστόσο, σε απόµερα στέκια των βορείων προαστίων και η µεγάλη οικειότητα που έχει αναπτυχθεί µεταξύ τους µαρτυρούν την πολύ στενή σχέση τους.
Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την όμορφη παρουσιάστρια σε έξοδό της σε εστιατόριο της Γλυφάδας µαζί µε τον Παύλο Πετρουλάκη. Από εκείνη την ηµέρα ακολούθησαν πολλές συναντήσεις, στις οποίες πάντα η παρουσιάστρια φρόντιζε να συνοδεύεται από κάποιο τρίτο πρόσωπο, ώστε να αποφευχθούν οι ψίθυροι. Ο επιχειρηµατίας ήταν πάντα διακριτικός και ταυτόχρονα της έδειχνε µε κάθε τρόπο ότι ενδιαφέρεται για εκείνη. Έπειτα από τις πρώτες εβδοµάδες των διερευνητικών ραντεβού όµως, η φιλία εξελίχθηκε σε µια πολύ όµορφη σχέση σύμφωνα με τη real.
Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά κυρίως για επαγγελµατικές υποχρεώσεις της Ελένης, η οποία παράλληλα µε την τηλεόραση παίζει µουσική ως dj σε νυχτερινά κέντρα. Οι δυο τους έχουν οργώσει την Ελλάδα: Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αίγινα και Κατερίνη είναι µερικά από τα µέρη που έχουν επισκεφθεί µαζί. Η ωραία Ελένη µοιάζει να έχει βρει τον φύλακα άγγελό της. Είναι πάντα δίπλα της διακριτικά και σταθερά σε κάθε της βήµα. Εφόσον φροντίζουν να βρίσκονται καθηµερινά, οι σκέψεις για συγκατοίκηση υπάρχουν, χωρίς ακόµη, όµως, να έχει δροµολογηθεί κάτι τέτοιο. Επιθυµούν, σύµφωνα µε πληροφορίες, να δώσουν χρόνο στη σχέση τους και να απολαύσουν αυτό το ξέγνοιαστο αρχικό διάστηµα. Και οι δύο είναι άνθρωποι των σταθερών σχέσεων. Τους αρέσει να µοιράζονται εµπειρίες και χωρίς βιασύνη θέλουν να στηρίξουν τη σχέση τους σε γερές βάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved