Ελένη Φιλίνη: «Έπρεπε να μιλάω στα τούρκικα. Ήταν το πιο δύσκολο»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Έπρεπε να μιλάω στα τούρκικα. Ήταν το πιο δύσκολο»

Η Ελένη Φιλίνη έχει δουλέψει σε Τουρκία και Κύπρο.

Θα σας δούμε κάπου; Ετοιμάζεστε για κάτι τηλεοπτικό; Κάποιο σίριαλ;
«Τώρα όχι. Μου είχαν προτείνει κάτι αλλά τελικά δεν έκατσε. Είναι σοβαρό το οικονομικό θέμα αυτής της εποχής όπως καταλαβαίνεις και δεν είναι εύκολο να γίνουν σειρές»
Έχετε κάνει κάτι στην Τουρκία;
«Και στην Κύπρο και στην Τουρκία. Όλα τα έχω κάνει. Δεν λέω εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που έχουν ενδιαφέρον για εμένα»

Πήρατε μέρος και στην' τουρκική σειρά, «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ». Πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να ερμηνεύει ρόλο σε μια ξένη γλώσσα;
«Όταν ξεκινήσαμε ί να κάνουμε αυτή τη σειρά, μετά από οντισιόν πού περάσαμε, είχαμε πει ότι εμείς θα μιλάμε στα ελληνικά, Ήμασταν οχτώ ηθοποιοί" Στην πορεία μάθαμε ότι δεν υπάρχουν υπότιτλοι στις σειρές. Αναγκαστικά έπρεπε να μιλάμε στα τουρκικά. Ήταν το πιο δυσκολο πράγμα της ζωής μου. Πριν πούμε μια φράση μας εξηγούσανε, μας μεταφράζανε δηλαδή τι λέμε, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να παίξει κάποιος αν δεν κατανοεί τον ρόλο. Μετά επαναλαμβάναμε αυτά που ακούγαμε. Παπαγαλία. Αυτό είναι άθλος. Τα τούρκικα είναι δύσκολη γλώσσα. Έκανα μαθήματα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved