Βασιλική Τρουφάκου: «Δυσκολεύομαι να κάνω επιλογές λόγω της κρίσης»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Δυσκολεύομαι να κάνω επιλογές λόγω της κρίσης»

Η Βασιλική Τρουφάκου εξομολογήθηκε πώς την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Πώς έχει επηρεάσει τη ζωή σου η οικονομική κρίση;

Ακόμα δυσκολεύομαι να κάνω επιλογές. Εξακολουθώ να σκέφτομαι ποια είναι η σωστή συνταγή για να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και σε αυτά που θέλω να κάνω. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι, εφόσον έχω δουλέψει, θα έπρεπε να έχω φυλάξει χρήματα, ή ότι έκανα μια επιτυχία και λογικά θα έχω κερδίσει από αυτήν. Είναι όμως κάτι που δεν συμβαίνει όπως συνέβαινε παλιότερα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής.

Έχεις κάνει ποτέ άλλα επαγγέλματα;

Περιστασιακά μόνο, γιατί είμαι από μικρή στο θέατρο. Έχω κάνει κάποια μαθήματα, έχω δουλέψει καλοκαίρι. Αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω περάσει από πολλές δουλειές. Έχω αφοσιωθεί σε αυτό που κάνω. Οι σπουδές σου είναι μόνο πάνω στο θέατρο; Όχι, είμαι πολιτικός μηχανικός.

Έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου;

Προσπαθώ. Δεν το έχω παρατήσει.

Έχεις σκεφτεί να φύγεις στο εξωτερικό;

Με δεσμεύει πολύ το γλωσσικό θέμα. Είναι δύσκολο, θέλει μια άλλου τύπου αφοσίωση. Να κάνεις μαθήματα για τη γλώσσα, να στερηθείς πολλά πράγματα. Δεν το έχω σκεφτεί γιατί εργάζομαι εδώ και μου αρέσει να δουλεύω στη γλώσσα μου και στη χώρα μου. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μακάρι να έχουμε σινεμά που να μπορεί να μας ταξιδέψει.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα;

Έχει να κάνει με απώλεια ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και δεν θέλω να το συζητήσω.

Πώς αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες;

Έχω μεγάλη γκάμα! Εξαρτάται τη δυσκολία. Είμαι άνθρωπος που θα πάρω αποφάσεις γενικά. Προσπαθώ πάντα να αντιμετωπίζω τα θέματα. Έχω την πεποίθηση ότι όλα λύνονται, αρκεί να μας νοιάζει αληθινά ή το αντίθετο. Να μας νοιάζει αληθινά ώστε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν λύνεται και να πάρουμε τη σωστή απόφαση βάσει αυτής της διαπίστωσης. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Έχεις επισκεφτεί ψυχολόγο ή πιστεύεις πως ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να δουλέψει μόνος με τον εαυτό του;

Είναι τελείως προσωπικό θέμα αυτό. Θεωρώ ότι είναι κάτι που βοηθά τους ανθρώπους, όχι πάντα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved