Μαξίμου – Χειλάκης: Γάμος μετά από έναν χρόνο σχέσης γιατί…
Showbiz

Μαξίμου – Χειλάκης: Γάμος μετά από έναν χρόνο σχέσης γιατί…

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου αποκαλύπτουν το λόγο που πήραν την απόφαση να παντρευτούν μετά από έναν μόνο χρόνο σχέσης.

Α.Μ.: «Γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, για να πούμε σε όλους τους φίλους μας «Κοιτάξτε, είμαστε μαζί». Από την άλλη, θεωρώ πως είναι ένα ωραίο μυστήριο, που αξίζει να το ζήσει κανείς. Θυμάμαι πως είπα στη μητέρα μου να ζητήσει από τον ιερέα να διαβάσει όλα τα κείμενα και να μην τα κόψει. Μ' έναν τρόπο τα πράγματα γίνονται μυστηριακά, γιατί επί πολλούς αιώνες λέγονται τα ίδια λόγια και δύο ανθρωποι αγαπιούνται την ώρα που συμβαίνει. Ακόμη και τίποτε να μη σημαίνουν για κάποιον, κουβαλούν την ενέργεια ανθρώπων και αιώνων. Από μόνο του αυτό είναι συγκινητικό»


Α.Χ.: «Πέρα από τη μικροαστική αντίληψη του γάμου, πρόκειται για μια συμβίωση. Εγώ δεν ονομάζω τη συμβίωση γάμο. Ο γάμος είναι εκείνη η στιγμή που περάσαμε καλά με τους φίλους μας και επί 13 ώρες διασκεδάζαμε. Αυτό που ακολουθεί, όμως, είναι μια εκλεκτική συγγένεια, που είναι και η πιο σημαντική», λένε οι δυο ηθοποιοί στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved