Αλίκη Κατσαβού: «Έκανα πολλές εξωσωματικές. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Έκανα πολλές εξωσωματικές. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο»

Έχοντας πλέον μπει στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις προσπάθειες εξωσωματικής που έκανε αλλά και αν την αγχώνει ο ερχομός του μωρού της.

Πόσες προσπάθειες εξωσωματικής κάνατε;

«Πολλές, μέχρι να καταλήξω σε αυτόν το γιατρό. Ίσως κάποιες γυναίκες τρομάξουν αν πω το νούμερο. Με το γιατρό μου σήμερα, τον Μηνά Μαστρομηνά, κάναμε δύο. Έχω να πω σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να εμπιστευτούν το γιατρό τους και να έχουν υπομονή. Απογοητεύτηκα, έκλαψα, αλλά έσφιξα τα δόντια γιατί το ήθελα πολύ. Ήθελα να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες που μου έδινε η επιστήμη, γιατί με τα προβλήματα που είχα μόνο η επιστήμη μπορούσε να βοηθήσει. Μόλις έμαθα πως περιμένω ένα υγιές μωρό, ήμουν τρομερά χαρούμενη. Από την άλλη, ζούσα μια καινούργια αγωνία: Να πάνε όλα καλά, να είναι καλά το έμβρυο»

Σε αγχώνει ο ερχομός του μωρού;

«Καθόλου! Αφού έφτασα ως εδώ, όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι. Ξέρω πως το πρώτο εξάμηνο θα είναι δύσκολα, θα κουραστώ, θα είναι άυπνη όπως όλες οι μαμάδες».

Όλο αυτό που έγινε στο γάμο, το περίμενες;

«Όχι, ήταν ευχάριστο ξάφνιασμα! Είχε κλείσει η Αθηνάς! Δεν το περιμέναμε! Μετά την τελετή δεν μπορούσε να μετακινήσει το αμάξι ο Νίκος Μανάκης, ο φίλος μας που θα μας έπαιρνε από το δημαρχείο. Είχαμε 150 καλεσμένους, αλλά απέξω είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες. Ήταν ωραίο όλο αυτό. Αφέθηκα, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved