Λευτέρης Ελευθερίου: «Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες»

Πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να φτάσει να θεωρείται όχι μόνο αναγνωρίσιμος αλλά και περιζήτητος ηθοποιός ο Λευτέρης Ελευθερίου;

«Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες. Φοβήθηκα κάποια στιγμή να μη χάσω τον εαυτό μου. Για να καθιερωθείς σε έναν χώρο πρέπει να είσαι αγαπητός. Προκειμένου να καταφέρεις να γίνεις αγαπητός ή έστω συμπαθής, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις τον χαρακτήρα σου. Από την άλλη, ο κόσμος έχει ανάγκη από θετικά πρότυπα, οπότε όταν γίνεσαι αναγνωρίσιμος τίθεται και το θέμα του παραδείγματος. Πώς είσαι ως προσωπικότητα, πώς κυκλοφορείς, τι λες, τι κάνεις.

Είμαι αρκετά διασκεδαστικός και χαβαλεδιάρης ως χαρακτήρας και αρκετά αθυρόστομος στο χιούμορ μου. Ανησυχούσα λοιπόν πώς θα ισορροπήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά με τη δημόσια εικόνα μου. Θέλω αυτά που κάνω και λέω να τα φιλτράρω λίγο. Υπήρξαν στιγμές όπου έχασα την ισορροπία, αλλά ηρέμησα γιατί έκανα παύση από τη δουλειά. Πρέπει ο ηθοποιός να παίρνει απόσταση από τον εαυτό του. Εννοείται ότι στο να βρω τις ισορροπίες μου με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου», λέει ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved