Σοκάρει τραγουδίστρια: Μανιακός μπήκε σπίτι της απειλώντας την με μαχαίρωμα
Showbiz

Σοκάρει τραγουδίστρια: Μανιακός μπήκε σπίτι της απειλώντας την με μαχαίρωμα

Γνωστή τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως επί εφτά ολόκληρα χρόνια ένας μανιακός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της.

Ο λόγος για την... Λίλι Άλεν που ο εφιάλτης της ξεκίνησε το 2009 όταν ένα χρήστης της στο Twitter με το όνομα @lillyallenRIP άρχισε να ισχυρίζεται πως είχε γράψει την επιτυχία «The Fear», όμως στην πραγματικότητα από πίσω κρυβόταν ο Άλεξ Γκρέι, ο άντρας που είχε πάθει ψύχωσει μαζί της στέλνοντας γράμματα στο σπίτι της, όπου την έβριζε και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Στις 13 Οκτωβρίου του 2015 ο εν λόγω μανιακός προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο της: «Το πόμολο της πόρτας γύριζε, και ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο τύπος, έξαλλος. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Μου άρπαξε το πάπλωμα και άρχισε να φωνάζει πως είμαι μια γ@μημ@ν@ σκύλα, φωνάζοντας “πού είναι ο μπαμπάς μου”. Δίπλα κοιμόντουσαν τα παιδιά μου και εκείνος με απειλούσε πως θα με μαχαιρώσει στο πρόσωπο».

Από το δωμάτιο τον απομάκρυνε ο σύντροφος της τραγουδίστριας και έλειπε η τσάντα της. Ο εν λόγω άντρας συνελήφθη και καταδικάστηκε αυτόν τον μήνα, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια:
«Δεν είμαι θυμωμένη με τον Αλεξ Γκρέι. Πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ομως, αν δεν λάβει τη σωστή θεραπεία και βοήθεια, τότε δεν θα είμαι ασφαλής. Μπορείς να τον βάλεις στη φυλακή, αλλά κάποια στιγμή θα βγει. Και το θύμα δεν είναι ποτέ ασφαλές»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved