Σοφία Παυλίδου: Εμφανίζεται σαν μια νέα... Μέρκελ στο «Μάλιστα Σεφ»
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Εμφανίζεται σαν μια νέα... Μέρκελ στο «Μάλιστα Σεφ»

Με... άγριες διαθέσεις κάνει την εμφάνισή της η Σοφία Παυλίδου στην κουζίνα του «Μάλιστα, Σεφ!».

Όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο Φίλιππος, ανακαλύπτει πως τα κέρδη έχουν μειωθεί και αποφασίζει να περιορίσει δραστικά τα έξοδα, η σύζυγός του αναλαμβάνει δράση!


«Η Χριστίνα, ο χαρακτήρας που υποδύομαι, είναι η γυναίκα του αφεντικού, του Φίλιππου (Κώστας Αποστολάκης). Έρχεται στο «Chez Phillipe» τη στιγμή που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς έχει ανοίξει απέναντι άλλο εστιατόριο, η δουλειά έχει πέσει οπότε χρειάζεται να ληφθούν κάποια μέτρα. Η Χριστίνα παλαιότερα δούλευε στο μαγαζί και συγκεκριμένα στην υποδοχή. Είχε δηλαδή τη θέση της Αθηνάς. Από όταν παντρεύτηκε τον Φίλιππο έχει αλλάξει.

Δεν ασχολείται με τη δουλειά, κάνει ταξίδια και την ενδιαφέρει κυρίως η μόδα. Ξέχασε την παλιά της ζωή λοιπόν και ξοδεύει πολλά χρήματα, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον άντρα της. Η Χριστίνα αποφασίζει ότι δεν χρειάζεται κάποιος άλλος για να λύσει τα προβλήματα του εστιατορίου και αναλαμβάνει μόνη της να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές. Εμφανίζεται σαν μια νέα... Μέρκελ. Είναι υπερβολική και προτείνει να γίνουν κάποιες απολύσεις στους υψηλόμισθους καθώς και μειώσεις μισθών. Όπως είναι λογικό, δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στους εργαζόμενους. Γίνεται χαμός. » λέει στο «TV Έθνος» η Σοφία Παυλίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved