Ανθή Σαλαγκούδη: «Προσπαθούσα να το προλάβω, να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας»
Showbiz

Ανθή Σαλαγκούδη: «Προσπαθούσα να το προλάβω, να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας»

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της είχαν άλλες βλέψεις για τις κόρες τους, προτρέποντάς τις να σπουδάσουν νομική.

«Η ιδέα δεν μου άρεσε, αισθανόμουν πως δεν μου ταιριάζει. Όταν όμως δήλωσα στους γονείς μου πως θέλω να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία αντέδρασαν. Η συμβουλή του μπαμπά μου ήταν πως ‘αν γίνεις δημοσιογράφος, δεν θα είσαι ποτέ κυρία του εαυτού σου, θα έχεις πάντοτε ένα αφεντικό’. Βλέποντας, όμως, την επιμονή μου, τελικά μου έδειξε εμπιστοσύνη και με άφησε να πάρω τις αποφάσεις μου», εξηγεί η Ανθή Σαλαγκούδη στο People.


Το επίθετο που «κουβαλούσε» έπεφτε κάποιες φορές βαρύ στους κομψούς ώμους της όμορφης Ανθής που από έφηβη ένιωθε πως πρέπει να προλάβει τη «ρετσινιά» πως έχει τα ‘μεγάλα μέσα’ για να καταφέρει ότι βάλει στο μυαλό της. «Λίγους μήνες αφού πέρασα στο Πανεπιστήμιο βρήκα το τηλέφωνο του διευθυντή της εφημερίδας Μακεδονία. Τηλεφώνησα, είπα τι σπουδάζω και ζήτησα ένα ραντεβού να με δουν για πρακτική. Ήταν δική μου πρωτοβουλία γιατί πάντα υπήρχε μια καχυποψία απέναντί μου ή έτσι το ένιωθα και προσπαθούσα να το προλάβω, να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved