Ιωάννα Παππά: «Όταν ερωτεύομαι και υπάρχει ανταπόκριση, ανθίζω!»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Όταν ερωτεύομαι και υπάρχει ανταπόκριση, ανθίζω!»

Ο έρωτας είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή της Ιωάννας Παππά

Η ηθοποιός μίλησε για διάφορα στοιχεία της ζωής της…

Αυτοκίνητο: «Πάντα ήθελα να οδηγώ, δεν το έκανα. Πιτσιρίκα οδηγούσα χωρίς δίπλωμα. .. Μεγαλώνοντας άρχισα να βαριέμαι την ευθύνη της οδήγησης, οπότε τέλος. Πολύ συχνά βλέπω στον ύπνο μου ότι οδηγώ» τόνισε στο Votre Beaute.

Βάψιμο: «Το θεατρικό βάψιμο είναι μια διαδικασία που κάνω όχι για να εμφανίζομαι «κάπως» στη σκηνή, αλλά για να συγκεντρώνομαι. Με χαλαρώνει, με βοηθάει να προετοιμαστώ. Είναι το ζέσταμα μου. Βάφομαι μόνη μου.»

Γάμος ή Γέλια; «Θα ήθελα πολύ να συνδυάζονταν αυτές οι δύο λέξεις. Γάμος με γέλια.»

Διακοπές: «Θα ήθελα να κάνω πιο συχνά διακοπές για να δημιουργήσω απόσταση από όσα συμβαίνουν. Εκεί όμως που γκρινιάζω, σκέφτομαι πως είναι μεγάλη τύχη να δουλεύεις! Έτσι, αυτοακυρώνομαι.»

Έρωτας: «Το πρώτο για μένα πηγή έμπνευσης! Το κυνηγάω να μου συμβαίνει και είμαι διαθέσιμη να ξαναερωτευτώ. Σε περιόδους που έχω υπάρξει μόνη μου ήμουν δυστυχισμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς... Όταν ερωτεύομαι και υπάρχει ανταπόκριση, ανθίζω!»

Ζόρι: «Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Γίνομαι ζόρικη και για τον εαυτό μου. Είμαι απαιτητική, όχι πάντα, όμως μερικές φορές νιώθω την υποχρέωση να είμαι. Έχω καταλάβει ότι όταν πονάς και βασανίζεσαι για κάτι, το αποτέλεσμα δεν είναι μονοδιάστατο, είναι εμπλουτισμένο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved