Μελέτη: «Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου με το ζόρι στη διαδικασία να κάνει ένα παιδί»
Showbiz

Μελέτη: «Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου με το ζόρι στη διαδικασία να κάνει ένα παιδί»

Πλέον αισθάνεται πιο κατασταλαγμένη στο τι θέλει ως γυναίκα η Ελεονώρα Μελέτη;

«Σε κάποια πράγματα ναι και σε κάποια όχι, όπως, για παράδειγμα, αν θέλω να γίνω μάνα, αν θέλω να παντρευτώ. Αν ήθελα να γίνω μάνα 100%, θα μπορούσα να το κάνω και χωρίς σύντροφο. Αν νιώσω αυτή την ανάγκη και δεν μπορώ να το κάνω βιολογικά, μπορεί να σκεφτώ το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Είμαι πολύ υπέρ της άποψης ότι ένα παιδί μεγαλώνει καλύτερα με αγάπη από το να είναι σε ένα ίδρυμα. Έχω περάσει φάσεις που έλεγα την κασέτα «θέλω να κάνω παιδί», αλλά δεν ήξερα αν ήμουν συνδεδεμένη με το κέντρο μου ή αν έπρεπε να ακολουθήσω το πρότυπο της κοινωνίας. Δεν μπορώ, λοιπόν, να βάλω τον εαυτό μου με το ζόρι στη διαδικασία να κάνει ένα παιδί επειδή είμαι 37 χρόνων. Με απασχολεί το θέμα της μητρότητας μόνο βιολογικά. Αλλά μια μητέρα μπορεί να είναι μητέρα και σε ένα παιδί που υιοθετεί» τόνισε στο People

-Ξέρω από σίγουρες πηγές ότι έχεις σχέση τελευταία και είσαι καλά. Πώς καταφέρνεις και δεν δίνεις δικαιώματα;

«Όταν είμαι μαζί του, δεν κυκλοφορώ σε μέρη που έχει κάμερες κα παπαράτσι. Ακόμα και όταν πήγαμε μαζί στον Σάκη Ρουβά, στην τελευταία του βραδιά, δεν μας πήρε κανείς είδηση. Πέρασε κάτω από τη μύτη τους…»

-Είσαι ευτυχισμένη;

«Εσύ ξέρεις καλά την αλήθεια και πως νιώθω, αλλά αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω είναι σαν να δίνω το πράσινο φως για να ασχοληθούν μαζί μου. Και δεν θέλω…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved