Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!
Showbiz

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Μετά από μία αρκετά δύσκολη περίοδο σε προσωπικό επίπεδο, η Ελληνίδα ηθοποιός μπορεί να χαμογελά ξανά καθώς ο έρωτας έχει φωλιάσει και πάλι στην καρδιά της.

Ο λόγος για τη Σοφία Μουτίδου που έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κονταξή, ο οποίος είναι φωτιστής-ηλεκτρολόγος στην παράσταση «Πολύ κακές λέξεις» στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός άντρας στήριξε πολύ την ηθοποιό σε δύσκολες προσωπικές στιγµές της. Η αγαπηµένη κωµικός ήταν για καιρό σε κακή ψυχολογική κατάσταση από τις απώλειες της µητέρας της και του πρώην συζύγου της και, σύμφωνα με τη real, εκείνος τη βοήθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να προχωρήσει µπροστά.
Η φιλική τους σχέση έγινε σύντοµα σχέση αγάπης και, όπως λένε οι ίδιες πάντα πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος δεν λείπει στιγµή από το πλάι της. Συνεργάζονται επιτυχώς στο θέατρο, ενώ εδώ και καιρό συγκατοικούν στο σπίτι της, µε την κόρη της ∆ήµητρα να έχει µεγάλη αδυναµία στον σύντροφο της µητέρας της. Όσοι τούς ζουν από κοντά λένε πως η Σοφία έχει βρει και πάλι το χαµόγελό της, ότι είναι πολύ ερωτευµένη µε τον Κωνσταντίνο της και ότι είναι χαρούµενη που ζουν όλοι µαζί µε τόση αγάπη, χωρίς να σκέφτονται οποιαδήποτε σοβαρότερη κίνηση, όπως θα ήταν η επισηµοποίηση της σχέσης τους. Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να ντυθεί ξανά νύφη η ηθοποιός αφού της αρκεί αυτό που βιώνει και προχωρά µπροστά, µε δύναµη και όρεξη για ζωή... Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε γενέθλια και ανέβασε στον προσωπικό λογαριασµό της στα social media φωτογραφίες µε πλάκες που γίνονταν στο σπίτι της, µε τον Κωνσταντίνο να... πρωταγωνιστεί σε αυτές!
Οσο για τα επαγγελµατικά της; Μετά το επιτυχές πέρας των παραστάσεων τού «Πολύ κακές λέξεις» στο θέατρο «Αλκµήνη», ετοιµάζεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, στην εναλλακτική σκηνή «Μαύρη τρύπα», για να το παρουσιάσει και εκεί. Αµέσως µετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, στο θέατρο «Χυτήριο» της οδού Πειραιώς, πάλι µε το ίδιο έργο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved