Χατζηπαναγιώτης: Πού θα έφτανε αν έκαναν κακό στην κόρη της Β. Σταυροπούλου την οποία λατρεύει;
Showbiz

Χατζηπαναγιώτης: Πού θα έφτανε αν έκαναν κακό στην κόρη της Β. Σταυροπούλου την οποία λατρεύει;

Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πολύ καλοί φίλοι, σχεδόν αδέλφια, από χρόνια. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί ζουν μαζί σε σπίτι στο Περιστέρι και μαζί τους βέβαια και η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα. Ο ηθοποιός λοιπόν, ο οποίος νιώθει σαν δικό του παιδί τη Δανάη αποκαλύπτει μέχρι πού θα έφτανε αν κάποιος προσπαθούσε να της κάνει κακό.

Πώς ένιωσες µε όλο αυτό που έγινε µε την ηµίγυµνη φωτογραφία της ∆ανάης Μπάρκα, της κόρης της Βίκυς, την οποία τη µεγαλώσατε µαζί, που πήραν από τον λογαριασµό της; Φόρτωσες;

Όχι βέβαια! Έχω τόσα σοβαρά πράγµατα και προβλήµατα για να φορτώσω. Είναι αυτό που είπαµε και πριν. Ανεβάζει ένα κορίτσι µια φωτογραφία µε µαγιό κι επειδή είναι κόρη της Σταυροπούλου παίρνουν φωτιά τα sites! Σιγά το θέµα. Ασ’ τους να καίγονται.

Πού θα έφτανες αν έκαναν κακό στη ∆ανάη;

Θα προσπαθούσα να την προφυλάξω από χειρότερο κακό, αν αυτό είναι χειροπιαστό. Αν είναι απλώς πρόθεση, θα προσπαθούσα να την ψήσω (και για τον εαυτό µου το κάνω) ότι το κακό θεριεύει και αποκτά δύναµη αν το προσέξουµε. Αν αδιαφορήσουµε, χάνει όλη του τη δύναµη. Αυτοκαταστρέφεται!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved