Ελένη Καρπoντίνη – Βασίλης Λιάτσος: Οι σχέσεις με τα… πεθερικά
Showbiz

Ελένη Καρπoντίνη – Βασίλης Λιάτσος: Οι σχέσεις με τα… πεθερικά

Ακόμη δεν έχoυν συμπληρώσει δυο χρόνια μαζί και ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

O λόγος για την Ελένη Καρποντίνη και τον Βασίλη Λιάτσο. Οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξη τους μιλούν για τη σχέση τους αλλά και για την γνωριμία με τα πεθερικά.


Σκέφτηκες ποτέ, Βασίλη, ότι ίσως να εξελίχθηκαν όλα πολύ γρήγορα;
ΒΑ.: «Δε θεωρώ ότι τα δυο χρόνια είναι μικρό διάστημα για να πάρεις απόφαση να κάνεις παιδί, αν ξέρεις ότι ο άλλος είναι ο άνθρωπος που σε ολοκληρώνει. Είμαι σίγουρος για τη σχέση μας κι αυτό το αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή. Είναι η πιο ξεχωριστή γυναίκα της ζωής μου και είναι γυναίκα μου. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον»


Τσακώνεστε;
Ε.Κ.: «Φυσικά, όπως όλα τα ζευγάρια. Συνήθως ο Βασίλης, ως πιο ήρεμος, έξυπνος και μεθοδικός, κάνει την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρούμε, όταν μου έχουν περάσει τα νεύρα»


Πώς είναι η σχέση σου με τους γονείς του;
Ε.Κ.: «Εξαιρετική. Με υποδέχτηκαν ζεστά από την πρώτη στιγμή. Τώρα πετάνε στα σύννεφα από τη χαρά για τον εγγονό τους που έρχεται. Ανυπομονούν να τον γνωρίσουν»
ΒΑ.: Πρώτος το έμαθε ο Αιμίλιος (σ.σ. ο πατέρας του, Αιμίλιος Λιάτσος), ο οποίος με πήρε τυχαία τηλέφωνο για να με ρωτήσει κάτι. Χάρηκε πολύ, συγκινήθηκε, όπως και η Αθηνά (σ.σ. η μητέρα του, Αθηνά Καραλή), αλλά και οι γονείς της Ελένης», λένε στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved