To επώνυμο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί και λάμπει από ευτυχία
Showbiz

To επώνυμο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί και λάμπει από ευτυχία

Όταν γνωρίστηκαν, έμειναν αδιάφοροι ο ένας για τον άλλον. Η μοίρα, όμως, είχε διαφορετικά σχέδια για εκείνους και κίνησε έτσι τα νήματα ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά. Και οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί!

Μόλις συνειδητοποίησαν πως από εδώ και στο εξής θα είναι μαζί και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, την πόρτα τους χτύπησε ο πελαργός, ανακοινώνοντας τους πως θα γίνουν σύντομα γονείς!

Ο λόγος για την Ελένη Καρποντίνη και τον Βασίλη Λιάτσο. Οι δυο τους μιλούν στο περιοδικό Hello για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.


Πώς αισθάνεσαι ως έγκυος Ελένη;
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ: «Περνάω υπέροχα, διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, ίσως την ωραιότερη. Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο ωραία, τη θεωρούσα δύσκολη. Είναι όμορφο συναίσθημα να σε φροντίζουν όλοι. Είμαι ευτυχισμένη και την απολαμβάνω»


Εσύ, Βασίλη, απολαμβάνεις αυτή την περίοδο το ίδιο με την Ελένη;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ: «Ναι, έχω μεγάλη ανυπομονησία. Διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, καθώς στα μέσα Αυγούστου θα υποδεχτούμε το γιο μας»


Πώς βίωσες τους πέντε πρώτους μήνες;
Ε.Κ.: «Στην αρχή είχα έντονες αδιαθεσίες, ενώ τώρα κουράζομαι εύκολα. Όμως, έχω ακόμα πολλή ενέργεια μέσα μου, γι’ αυτό συνεχίζω να εργάζομαι. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μου έχουν αλλάξει, όχι οι υποχρεώσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν πίστευα ότι είμαι έγκυος, θεωρούσα ότι έχω καθυστέρηση λόγω άγχους. 'Όταν το ανακάλυψα, ήμουν σχεδόν δύο μηνών!»


Και πώς ένιωσες;
Ε.Κ.: «Ξαφνιάστηκα. Η εγκυμοσύνη προέκυψε, δεν την είχαμε σχεδιάσει. Φυσικά, όταν πέρασε το πρώτο σοκ, χαρήκαμε πολύ με τον Βασίλη, «υποδεχτήκαμε» το γιο μας θερμά στη ζωή μας»


Χάρηκες που θα είναι αγοράκι;

Ε.Κ.: «Ναι, το ήθελα, όπως και ο Βασίλης. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε και όλες τις χαζές σκέψεις που κάνουν οι γονείς, από το όνομα που θα του δώσουμε μέχρι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάει!»


Αγχώνεσαι για τις αλλαγές στο σώμα σου;

Ε.Κ.: «Όχι. Προσπαθώ να τρώω σωστά, αν κι έχει ανοίξει η όρεξη μου, και να γυμνάζομαι. Κάνω γυμναστική με λάστιχα και περπάτημα»


Ποιος από τους δυο σας πιστεύεις ότι ήταν περισσότερο έτοιμος γι' αυτή την εγκυμοσύνη;

Ε.Κ.: «Ο Βασίλης, όπως αποδείχτηκε. Εγώ είμαι άνθρωπος του προγράμματος. Η εγκυμοσύνη προέκυψε και είναι ίσως το πρώτο αυθόρμητο πράγμα που τυχαίνει στη ζωή μου και αποφασίζω να το ακολουθήσω»


Β Α.: «Η γυναίκα το βιώνει διαφορετικά από τον άντρα. Θέλαμε και οι δυο να γίνουμε γονείς, γι' αυτό και προετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα που έρχονται»


Είχατε συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτείτε και να δημιουργήσετε οικογένεια;

Ε.Κ.: «Ναι, είχαμε αποφασίσει ότι προχωράμε μαζί. Μάλιστα, είχαμε μόλις μετακομίσει στο δικό μας σπίτι και είχαμε αρραβωνιαστεί, το Νοέμβριο. Ήταν να παντρευτούμε αυτό το καλοκαίρι, όμως λόγω εγκυμοσύνης ο θρησκευτικός γάμος θα καθυστερήσει. Θα παντρευτούμε μετά το Πάσχα με πολιτικό γάμο για το παιδί και του χρόνου το καλοκαίρι με το καλό θα κάνουμε και το θρησκευτικό, ίσως μαζί με τη βάφτιση»


ΒΑ.: «Είχαμε συζητήσει ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ήταν ένα μεγάλο δώρο για μας αυτό το παιδί και ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μας. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι κανείς ποτέ είναι έτοιμος να γίνει γονιός, μέχρι να του προκύψει»


Όταν έκανες πρόταση στην Ελένη ήσουν παραδοσιακός ή μοντέρνος;

ΒΑ.: «Νομίζω μοντέρνος. Το είχαμε συζητήσει και βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία να της κάνω πρόταση, όταν την επισκέφτηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε περιοδεία με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάναμε βόλτα στην Τσιμισκή, είδε κάτι που της άρεσε σε μια βιτρίνα, μπήκαμε στο μαγαζί και της έκανα ήρεμα πρόταση γάμου»


Πιστεύεις ότι το παιδί θα επηρεάσει τη σχέση σας;

ΒΑ.: «Τη σχέση μου με την Ελένη δεν τη φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ο γιος μας θα τη δυναμώσει. Έχω άγχος για τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας, αλλά είναι περισσότερο δημιουργικό. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου φοβισμένοι»


Ε.Κ.: «Σίγουρα το παιδί θα ομορφύνει τη ζωή μας και θα μας βάλει σε μια νέα κατάσταση. Δε θ' αλλάξει όμως αυτό που έχουμε χτίσει μεταξύ μας. Το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου είναι η εξέλιξη που αναζητούσα, όμως δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι να συμβεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved