Σε ποιον και γιατί έκανε μήνυση η Κατερίνα Παπουτσάκη;
Showbiz

Σε ποιον και γιατί έκανε μήνυση η Κατερίνα Παπουτσάκη;

Τον τελευταίο χρόνο η Κατερίνα Παπουτσάκη δέχτηκε πολύ καλές κριτικές για τον ρόλο της στη σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν διάβασε τον ρόλο της Φοίβης, μίας διάσημης ηθοποιού που απασχολούσε τα lifetsyle έντυπα με την προσωπική της ζωή, αισθάνθηκε ότι κάποιες σκηνές τις είχες ζήσει;

«Μπορεί να έζησα κι εγώ το κυνηγητό με τους παπαράτσι, αλλά δεν είχα ποτέ το θάρρος να κάνω μαγκιές όπως έκανε η Φοίβη. (Γελάει,) Εκείνη έκανε μηνύσεις διαχειριζόταν τις καταστάσεις με μία απίστευτη καπατσοσύνη που εγώ δεν διαθέτω. Η Φοίβη έλεγε και έκανε ό,τι εγώ δεν τόλμησα ποτέ»


Έχει κάνει ποτέ μήνυση σε κάποιο Μέσο;
«Ναι, έχω κάνει. Αλλά τελικά δεν το τράβηξα μέχρι τα άκρα. Βρήκαμε μία συμβιβαστική λύση»


Στο σίριαλ ήταν ζευγάρι με τον Μέμο Μπεγνή που έκανε τα πάντα για να απασχολεί τα μέσα με τη σχέση τους. Ήταν ποτέ με κάποιον που επιδίωκε να προβάλλει τον δεσμό τους για τη δημοσιότητα;

«Όχι. Ποτέ δεν ένιωσα κάτι τέτοιο, προς θεού. Βέβαια, η Φοίβη προέβαλλε και η ίδια την προσωπική της ζωή. Εγώ δεν ήμουν ποτέ με κάποιον για να προκαλέσω σούσουρο. Δεν ένιωσα ποτέ ότι με χρησιμοποίησαν, αλλά ούτε κι εγώ χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να υπάρχω στο προσκήνιο»


Θα συνεχιστεί η Εθνική Ελλάδος;
«Δεν έχω καμία ενημέρωση. Δεν ξέρω τι θα γίνει... Πάντως θα στενοχωρηθώ πολύ αν δεν ολοκληρωθεί τελικά γιατί θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε με όλους τους συντελεστές. Για μένα η Εθνική Ελλάδος ήταν ένας φως στην καριέρα μου και χαίρομαι πολύ που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά».
Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved