Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είχα μείνει  έγκυος τέσσερις φορές μέσα σε τρεισήμισι χρόνια”
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είχα μείνει έγκυος τέσσερις φορές μέσα σε τρεισήμισι χρόνια”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες, ωστόσο δεν είναι αρνητική σε μια τρίτη εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε πριν την απόκτηση των κοριτσιών της και πώς βίωσε τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Κάνετε σκέψεις για τρίτο παιδί;
“Όχι άμεσα, αν και η οικογέ­νεια και τα παιδιά είναι ευλο­γία. Προς το παρόν θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές με τις κό­ρες μας, τώρα που μεγαλώνουν και διαμορφώνουν το χαρακτή­ρα τους. Μετά τις δύο άτυχες κυήσεις και τις απανωτές εγκυ­μοσύνες μου, ο οργανισμός μου τώρα αρχίζει να ξαναβρίσκει ψυχικά, σωματικά και ορμονι­κά τους ρυθμούς του. Αν το σκε­φτείς, δεν είναι λίγο να έχεις μείνει έγκυος τέσσερις φορές μέσα σε τρεισήμισι χρόνια! Τώ­ρα είμαι ήρεμη, απολαμβάνω τα κοριτσάκια μου, θέλω να τα δω να μεγαλώνουν και μετά, αν όλα πάνε καλά, θα πάμε και για το τρίτο. Δεν είμαι αρνητική σ' ένα τρίτο παιδί, απλώς χρειάζομαι λίγο χρόνο”


Μετά τη γέννηση της Νάγιας είχες μιλήσει ανοιχτά για τις δυο ατυχίες που είχες πριν την αποκτήσεις. Ήταν κάτι που το σκεφτόσουν καιρό; “Ναι, ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο και κυρίως με γυναί­κες που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, για να τους δώ­σω δύναμη και κουράγιο”


Και οι δύο αυτές άσχημες εμπειρίες ήταν το ίδιο έντο­νες για σένα;
“Η δεύτερη αποβολή ήταν πιο δύσκολη κι εκείνη που με έρι­ξε περισσότερο ψυχολογικά. Την πρώτη φορά, επειδή προ­έκυψε αμέσως μετά το γάμο η εγκυμοσύνη, το αποδέχτηκα ψύχραιμα, γιατί σκέφτηκα ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια ατυχία. Ίσως δε συνειδητοποί­ησα απόλυτα τι μου είχε συμ­βεί, γι' αυτό και το ξεπέρασα σχετικά εύκολα. Όταν συνέβη και δεύτερη φορά, θορυβήθη­κα και αγχώθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι ότι έχω κάποιο πρό­βλημα υγείας και δεν ήξερα πώς θα το αντιμετώπιζα. Ευτυ­χώς, είχα απλώς την ατυ­χία να μου συμβεί δύο φορέςκαι όχι κάτι σοβαρό", λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved