Τσολάκη-Παπανώτας: Η επιτυχία της εκπομπής και η παρέα
Showbiz

Τσολάκη-Παπανώτας: Η επιτυχία της εκπομπής και η παρέα

Η εκπομπή πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας του «Happy Day»; 

Ελένη Τσολάκη.: «Είμαι σίγουρη πια πως είναι η χημεία της ομάδας και όχι μόνο των τεσσάρων μας που έχουμε γίνει φίλοι. Έχουμε αποκτήσει άλλη σχέση και το φίλοι το λέω εκτός εισαγωγικών, γιατί πολλές φορές το ακούμε» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.
Δ.Π. «Νομίζω η χημεία της παρέας, γιατί οι εκπομπές μας ως θεματολογία και σε ψυχαγωγικό και σε πολιτικό κομμάτι υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Νομίζω η χημεία της παρέας ήταν κάτι ξεχωριστό και αυτή η τέλεια χημεία μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έχει σημασία.»

-Υπάρχει κάποιο είδος εκπομπής στο οποίο θα θέλατε να δοκιμαστείτε μελλοντικό;

Τσ.: «Αυτό που μου άρεσε πάντα ήταν οι "ταξιδιωτικές ι εκπομπές, αλλά ταξιδιωτικές εκπομπές όπως τις έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι κάτι που θα μου άρεσε πάρα πολύ.»

Παπανώτας. «Όχι, γιατί έχω κάνει ειδήσεις, έχω κάνει ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, lifestyle, έχω κάνει αφηγήσεις σε ντοκιμαντέρ, έχω κάνει τα πάντα και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο είδος τηλεοπτικό. Τηλεπαιχνίδι δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά όχι ότι θα τρελαινόμουν κιόλας με την ιδέα αυτή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved