Σταματίνα Τσιμτσιλή: “ Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου”
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “ Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου”

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάνει έναν ευτυχισμένο γάμο, τον οποίο ολοκλήρωσαν οι δυο όμορφες κόρες της. Η παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό Hello και αποκαλύπτει πώς κρατιέται ένας γάμος σήμερα.

Σύμφωνα με την εμπειρία σου, πώς κρατιέται ένας γάμος;

“Για μένα ο σεβασμός παίζει τεράστιο ρόλο στο να κρατήσεις μια σχέση δυνατή. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση ανάμεσα στο ζευγάρι. Από τη δική μας εμπειρία, πάντως, θεωρώ ση­μαντικό να σου λείπει ο άλλος μέσα στην ημέρα. Προσωπικά, μου λείπει ο Θέμης, τον απο­ζητώ μέσα στην ημέρα και ανυπομονώ να έρθει σπίτι για να περάσουμε χρόνο μαζί, όπως και το σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του”, λέει στο περιοδικό Hello.

Όσο για το αν τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, η ίδια απαντά: “Όταν έρθουν παιδιά, ο έρωτας πρέπει να δουλεύεται και από τις δύο πλευρές. Να μην επα­ναπαύεσαι στο γάμο σου και να προσπαθείς να μην παρα­μελείς τον άλλον. Ήρθα αντι­μέτωπη μ' αυτό, καθώς οι κό­ρες μας ήρθαν στη ζωή μας πο­λύ γρήγορα και με μικρή δια­φορά. Υπήρξαν στιγμές όταν ήταν μωρά που ένιωσα ότι ήμουν ολοκληρωτικά αφοσιωμένη σ' εκείνες και είχα παραμελήσει τον Θέμη. Προφανώς και ο ρόλος της μητέρας είναι πρωταρχικός στη ζωή μου, όμως από την άλλη δε μπορώ και δε θέλω να παραμελώ τον άνθρωπο μου”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved