Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για ποιο λόγο κάνει σκηνή στον Θέμη Σοφό;
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για ποιο λόγο κάνει σκηνή στον Θέμη Σοφό;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για ποιο λόγο κάνει σκηνή στον Θέμη Σοφό.

Θα έγραφες κι άλλο βιβλίο;

Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου, όπως και η εκδότρια μου, με παροτρύνουν να το κάνω, δεν αισθάνομαι όμως έτοιμη ακόμα. Το πρώτο μου βιβλίο το ολοκλήρωσα σε πέντε χρόνια. Αυτή τη στιγμή, με τα παιδιά και τις ανάγκες της εκπομπής, δεν έχω το ψυχικό σθένος, την έμπνευση, αλλά και το χρόνο να το κάνω. Δεν αγχώνομαι, είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Έχω βρει την κεντρική ιδέα, αλλά δεν έχω ξεκινήσει να το γράψω.

Ο Θέμης είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεσαι;

Ναι, φυσικά, κι επειδή είναι εκτός του δικού μου επαγγελματικού χώρου, εμπιστεύομαι την κρίση του γιατί έχει πιο σφαιρική και αντικειμενική ματιά για τα πράγματα. Έχω την άνεση να συζητάω τα πάντα μαζί του, όπως άλλωστε κι εκείνος. Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις φοβίες, τις δουλειές μας και πορευόμαστε μαζί. Μ' αρέσει η επικοινωνία με τον άνθρωπο μου και την επιζητώ. Ο Θέμης είναι ο άντρας της ζωής μου. Το ωραίο στη σχέση σας είναι ότι ο ένας δίνει χώρο και χρόνο στον άλλον. Λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, μέσα στην εβδομάδα βλεπόμαστε μόνο τα βράδια. Έχουμε συμφωνήσει όμως να κρατάμε τα σαββατοκύριακα ιερά και να τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον και στην οικογένεια μας. Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του και τον θαύμαζα για όσα έχει καταφέρει στο νομικό κλάδο.

Δεν του κάνεις ποτέ παράπονα;

Κάποιες φορές ναι, αλλά όχι επειδή δουλεύει ή λείπει ώρες από το σπίτι λόγω της δουλειάς. Αυτό το καταλαβαίνω, όπως αντίστοιχα κι εκείνος. Του κάνω όμως σκηνή όταν μου λέει «Θα σε πάρω σε δυο λεπτά» και περνούν δυο ώρες και το έχει ξεχάσει.

Τον ζηλεύεις;

Ναι, αλλά με ωραίο τρόπο, δεν είμαι εμμονική, ίσως επειδή δε μου έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Εκείνος, από την άλλη, δε με ζηλεύει καθόλου, η ζήλεια δεν είναι στο χαρακτήρα μου.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved