Θύμα διάρρηξης ο Πέτρος Κωστόπουλος!
Showbiz

Θύμα διάρρηξης ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Ξινές του βγήκαν τελικά οι μίνι διακοπές στη Μύκονο του Πέτρου Κωστόπουλου! Είπε να ηρεμήσει λίγο με τον γιο του Μάξιμο και γυρίζοντας βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο! 

Ο παρουσιαστής έφυγε από την Αθήνα με το γιο του την Μεγάλη Τρίτη και επέστρεψε στο διαμέρισμα που νοικιάζει χθες. Φτάνοντας με τον πιτσιρίκο του αντιλήφθηκε ότι η η μπαλκονόπορτα του σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ήταν παραβιασμένη και σπασμένη με ειδικό μηχάνημα.


Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα μαζί με τους αστυνομικούς ανακάλυπταν ότι κατά την διάρκεια της απουσίας του διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι και φυσικά πήραν μαζί τους ότι πολύτιμο είχε ο Πέτρος εντός της οικίας.


Χρήματα δεν υπήρχαν αλλά οι διαρρήκτες βρήκαν και πήραν όλα τα τιμαλφή που είχε ακόμα στην κατοχή του ο γνωστός παρουσιαστής. Μανικετόκουμπα, κλιπ γραβάτας, ρολόγια, κρεμαστά αντρικά κοσμήματα, ακριβά στυλό, σπάνια κομπολόγια και όσα δαχτυλίδια είχε ήταν η λεία τους. Πράγματα με μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο και η απώλειά τους πραγματικά του έχει στοιχίσει πολύ αφού πολλά από αυτά ήταν και δώρα από αγαπημένα πρόσωπα.


Η σήμανση πήρε φυσικά αποτυπώματα και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων ενώ εξετάζουν και την περίπτωση αυτός που μπήκε στο σπίτι να γνώριζε τα κατατόπια αφού αν και έγινε διάρρηξη δεν υπήρχε ιδιαίτερη αναστάτωση στα πράγματα του σπιτιού, σαν ο διαρρήκτης να γνώριζε που θα βρει αυτά που αναζητούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved