Ιωάννα Μπούκη: Λαμπερή και ευτυχισμένη λίγο πριν τον τοκετό
Showbiz

Ιωάννα Μπούκη: Λαμπερή και ευτυχισμένη λίγο πριν τον τοκετό

Η Ιωάννα Μπούκη, η σύζυγος του 41χρονου δηµοσιογράφου του Alpha Αντώνη Σρόιτερ, παραµένει όµορφη και καλλίγραµµη, παρότι διανύει τους τελευταίους µήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Ιωάννα ετοιµάζεται να φέρει στον κόσµο το τέταρτο µέλος της οικογένειάς τους το αργότερο στις αρχές Ιουλίου, χαρίζοντας µια αδελφούλα στην πρωτότοκη κόρη τους. Ο φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά, λίγο πριν µπει στο αυτοκίνητό της, για να επιστρέψει στο σπίτι κοντά στη δυόµισι ετών κόρη της, Νάντια.
Η Ιωάννα µόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της στο κέντρο αισθητικής και οµορφιάς. Πριν όµως γυρίσει σπίτι της, έσπευσε, σύμφωνα με τη real, να κάνει κάποια ψώνια στα µαγαζιά. Περπάτησε αρκετά µόνη της, καθώς η εγκυµοσύνη της είναι πολύ οµαλή και ο γιατρός τής επιτρέπει να συνεχίζει κανονικά τις καθηµερινές της δραστηριότητες. Έδειχνε πολύ χαρούµενη και προσιτή και αντέδρασε πολύ ευγενικά χαιρετώντας τον φωτορεπόρτερ, όταν διαπίστωσε την παρουσία του.
Η 32χρονη Ιωάννα σε όλη τη διάρκεια της εγκυµοσύνης της προσέχει πολύ τη διατροφή της και έχει πάρει µόνο 8 κιλά. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός από την κοιλιά δεν έχει αλλάξει καθόλου η γραµµή της.
Οι προετοιµασίες για το δωµάτιο της δεύτερης µικρής δεσποινίδας Σρόιτερ έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η «προίκα» της υπάρχει ολόκληρη από τη µεγάλη αδερφή της. Το σπίτι του ζευγαριού στον Άγιο Στέφανο ετοιµάζεται να γίνει ακόµη πιο ροζ!
Η πρώτη «σελίδα» του παραµυθιού για την Ιωάννα γράφτηκε τον ∆εκέµβριο του 2011, όταν συνάντησε τον Αντώνη Σρόιτερ σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Από τότε όλα έγιναν σχεδόν µαγικά. Σαν µια νεράιδα να σήκωσε το ραβδάκι της και να πραγµατοποίησε µέσα σε λίγους µήνες όλα τα όνειρα της Ιωάννας.
Όπως η ίδια έχει εξοµολογηθεί, οι αλλαγές στη ζωή της ήταν πολλές κι ακόµη προσπαθεί να συνηθίσει την καθηµερινότητά της στην Αθήνα. Από την άλλη, είναι ευγνώµων που από το Ηράκλειο της Κρήτης ήρθε στην πρωτεύουσα, δηµιούργησε τη δική της επιχείρηση, συνάντησε τον άνδρα της ζωής της και µαζί ετοιµάζονται να φέρουν στον κόσµο ακόµη ένα παιδί, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved