Μαρία Μπεκατώρου: «Η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο»

Πολλοί χαρακτηρίζουν την Μαρία Μπεκατώρου ως «το κορίτσι της διπλανής πόρτας», νιώθοντας οικειότητα μαζί της. Πώς το εκλαμβάνει;

«Δεν το αντιλαμβάνομαι, ο κόσμος έρχεται συνέχεια και μου μιλάει, λέγοντάς μου ωραία λόγια. Μου αρέσει να μιλάω με τον κόσμο. Αυτό που με συγκινεί πιο πολύ είναι που έρχονται και μοιράζονται μαζί μου προβλήματα τους» τόνισε στο Λοιπόν.


-Δηλαδή, τι σου λένε;
«Προσωπικά τους προβλήματα, βγάζουν τα εσώψυχά τους, τα οικογενειακά τους κι αυτό μου αρέσει. Είμαστε σ' αυτόν το χώρο, για να προσφέρουμε κι εμείς κάτι, έστω ένα χαμόγελο, λίγη χαρά.»


-Προσέχεις την εικόνα σου; Η δημοσιότητα έχει αυξηθεί γύρω από τα πρόσωπο σου, αυτό σε κάνει να έχει κάποια κρατήματα;
«Όχι, ποτέ. Τι να πει ο κόσμος; Κάνω αυτό που αισθάνομαι. Δεν κάνω ποτέ κάτι πού να προσβάλει ούτε εμένα ούτε τους φίλους ούτε τον κόσμο που με βλέπει εκείνη τη στιγμή. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να μην το κάνω αυτό γιατί με βλέπουν. Πάντα μου άρεσε να κάνω πράγματα που δίνουν χαρά στον κόσμο, το είχα μάθει από μικρή από την οικογένεια μου. Μεγάλωσα σ' ένα περιβάλλον με πολλή χαρά, μουσική... ήμασταν μια χαρούμενη οικογένεια και κάπως έτσι ήθελα να κυλήσει η ζωή μου, κι έτσι κύλησε, κάνω αυτό που μου αρέσει, δεν κάνω κάτι σπουδαίο ή κάτι μεγαλύτερο. Το επάγγελμα μου έχει έκθεση, ο κόσμος για τα πρόσωπα που εκτίθενται θέλει να μάθει παραπάνω πράγματα, αλλά εμένα η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο, είναι σταθερή.»


- Δεν σε φέρνουν σε δύσκολη θέση οι ερωτήσεις για προσωπικά ζητήματα;
«Παλιά μπορεί, τώρα όχι. Τώρα δεν μου κάνει ο κόσμος ερωτήσει για τα προσωπικά μου και θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό. Ούτε σ' εμένα αρέσει να ασχολούμαι με την προσωπική ζωή των άλλων που προβάλλονται, μου αρέσει να μένω σε αυτό που βλέπω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved