Στέλιος Κρητικός: «Την ημέρα του γάμου γνωρίστηκαν και οι δικοί μας»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Την ημέρα του γάμου γνωρίστηκαν και οι δικοί μας»

Πρόσφατα ο Στέλιος Κρητικός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Το παιδί έπαιξε ρόλο στο να επισημοποιήσει τη σχέση του με την σύντροφό του;

«Το παιδί έπαιξε ρόλο, βέβαια, στο να παντρευτούμε. Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε παιδί, το θέλαμε πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχής άνθρωπος, γιατί ήθελα και τα τρία μου παιδιά, δεν ήρθε κανένα τυχαία. Κι αυτό το παιδί το θέλαμε πάρα πολύ, και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τρία παιδιά του έρωτα. Είμαι χαζομπαμπάς. Είμαι τρισευτυχισμένος, με την ουσία της λέξης και την αριθμητική σημασία, τρία παιδία, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που μπορώ να είμαι ένα5 από τους δημιουργούς ζωής, ψυχής. Είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι ότι πετάω στα σύννεφα, που μπορεί να με ισορροπήσει, να με φέρει στα ίσια μου ή να με τελειώσει» τόνισε στο Λοιπόν.

- Πώς αποφάσισες να ξαναδεσμευτείς;

«Ήρθε, και όταν έρχεται κάτι ωραίο, ξεχωριστό και μοναδικό, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπο που σε γεμίζει, σε ενθουσιάζει, σε εντυπωσιάζει, που θέλει να ακολουθεί ο ένας τον άλλο, που υπάρχει αλληλοσεβασμός. Την ημέρα του γάμου γνωρίστηκαν και οι δικοί μας.»

- Δηλαδή;

«Γνωρίστηκαν οι γονείς μου με τους γονείς της Κάτιας. Κανείς δεν ήξερε κανέναν. Πήγα στη Θεσσαλονίκη και γνώρισα τους γονείς της Κάτιας. Με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και μου είπε: «Παιδί μου πώς λένε την συμπεθέρα;» λίγο πριν τον γάμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved