O Νίκος Μουτσινάς και οι γυναίκες της (τηλεοπτικής) του ζωής
Showbiz

O Νίκος Μουτσινάς και οι γυναίκες της (τηλεοπτικής) του ζωής

Για συνερ¬γασίες που έχει κάνει στο παρελθόν ο Νίκος Μουτσινάς δεν μετανιώνει, καθώς έχει τη δική του φιλοσοφία.

«Από κάθε συνεργασία κάτι καταλαβαίνεις. Είτε για τον εαυτό σου είτε για τον άλλον. Να καταλάβω ότι δεν ταιριάζω με κάποιον, ναι, αλλά δεν θα πω ποτέ ότι ήταν λάθος. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Με τη Μαρία Μπεκατώρου περνούν πολλές ώρες μαζί στη δουλειά, ειδικά τις Κυριακές: «Δεν κάναμε παρέα πριν από την εκπομπή, αλλά κάθε φορά που συναντιόμασταν περνάγαμε πολύ καλά. Η Μαρία ήταν ο λόγος για να κλείσω το «YFSF».

Τι πιστεύει, όμως, για την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία συνεργάστηκε στο «Δέστε τους»;

Της πάει ο πρωταγωνιστικός ρόλος; «Η Κατερίνα μπορεί να σταθεί ωραιότατα ως παρουσιάστρια, όμως τώρα ξεκινά. Εγώ αυτά που θέλω τα λέω στην ίδια την Κατερίνα, που είναι φίλη μου. Δεν θα τα πω δημόσια», εξηγεί στο Secret.

Μία από τις τηλεοπτικές συναντήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι εκείνη με την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, που κάνει σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις, δέχτηκε αμέσως να παραστεί στην εκπομπή του, στον Αlpha, «Νικ ο Κλοκ».

«Η Ελένη είναι φίλη μου. Είναι εκεί για μένα και εγώ εκεί για εκείνη. Χάρηκα που μου έκανε την τιμή να έρθει στην εκπομπή μου. Την Ελένη την αγαπώ και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Πώς βλέπει τον ρόλο του κριτή στο «ΥFSF»; «Οι άνθρωποι έχουν έρθει για να παίξουν! Είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα πάρει κανείς κάποιο πτυχίο στο τέλος, οπότε δεν μπορείς να τους λες άσχημα πράγματα. Εγώ έχω έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο που λέω τα πράγματα και εύχομαι να καταλαβαίνει ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες πως δεν υπάρχει άλλος σκοπός. Δεν έχω διάθεση να τους προσβάλω. Είναι θέμα χιούμορ», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved