Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Δεν τη λένε Φιλοθέη Μωβ. Νομίζω όλα ήταν μεθοδευμένα»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Βαρδής μεταξύ άλλων στο «Όλα πρώτη φορά» αποκάλυψε πως το όνομά της δεν είναι Φιλοθέη Μωβ και τόνισε ότι τελικά ο γάμος της με τον πατέρα του, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ήταν μεθοδευμένος.

«Δεν έδιωξα τη γυναίκα του πατέρα μου! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος βγαίνει και δίνει ένα θέμα από μόνος του και, μάλιστα, ένα θέμα που έχει τελειώσει και λέει ένα όνομα που δεν ισχύει. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ! Μαρία την λένε... Συγγνώμη, τι να κάνω; Είναι μια περιοχή και ένα χρώμα. Είναι αστείο!», είπε χαρακτηριστικά.

Τι σχέση είχαν πριν από όλα αυτά; «Τυπική! Και πριν φύγει ο πατέρας μου και μετά. Παντρεύτηκαν 2.5 μήνες πριν φύγει ο πατέρας μου. Δηλαδή την περίοδο που ήταν πολύ άρρωστος, που δεν μπορούσε να μιλήσει. Έδωσα και εγώ την άδεια μου. Ενώ ήξερα τις συνθήκες, είπα ναι γιατί πίστευα ότι θα γίνει καλά ο μπαμπάς μου...Και αυτό είναι ζήτημα γιατί δεν περιμένεις να γίνει καλά ο άνθρωπος σου; Περίμενε να γίνει καλά, αφού τα βλέπεις και εσύ έτσι αισιόδοξα. Γιατί και εκείνη έτσι τα έβλεπε! Νόμιζα! Βλέπω ότι όλα είναι μεθοδευμένα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved