Αννίτα Ναθαναήλ: «Κάνω πολλές θυσίες για τα παιδιά μου»
Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: «Κάνω πολλές θυσίες για τα παιδιά μου»

Για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δικά της παιδιά και πόσο ρόλο έπαιξε η δική της διαπαιδαγώγηση σε αυτό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια και αυτό το πρότυπο έγινε για μένα αυτοσκοπός. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω καριέρα. Η ενασχόληση μου με το χώρο της τηλεόρασης ήταν μια όμορφη εμπειρία που προέκυψε εντελώς τυχαία, έβγαλα καλά χρήματα, αλλά μέχρι εκεί. Όταν δημιούργησα οικογένεια, έγινε η πρώτη μου προτεραιότητα, όλα τα άλλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα» λέει η Αννίτα στο People προσθέτοντας: «Κάνω πολλές θυσίες για τα παιδιά μου και φροντίζω να πραγματοποιώ τις επιθυμίες τους. Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω τους».

Είναι αυστηρή με τις κόρες της; «Σε κάποια θέματα ναι, γιατί θέλω να έχουν κανόνες στη ζωή τους. Όταν γίνομαι αυστηρή, τρέχουν στον μπαμπά τους για να τους κάνει τα χατίρια» λέει γελώντας.

Η ίδια, αν και λατρεύει τη μητέρα της, δεν ακολούθησε καμία συμβουλή της για το μεγάλωμα των παιδιών της. Γιατί; «Εκείνη είχε διαφορετικές αντιλήψεις και ήταν πιο οπισθοδρομική. Εγώ έχω πιο ανοιχτό μυαλό και δέχομαι τα πόντο, καθώς όλα πια εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό» εξηγεί.

Πλέον, η μεγάλη της κόρη έχει μπει στην εφηβεία. «Ομολογώ πως τον τελευταίο καιρό δίνω μάχη με τις ορμόνες της Σύνθιας, καθώς πάντα θα βρει κάτι για να κοντραριστούμε, ενώ η Τερέζα είναι ακόμα προσκολλημένη πάνω μου με πιο παιδικό τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved