Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: «Σε δυο μαθήματα παίρνω πτυχίο από το Πολυτεχνείο»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε: «Σε δυο μαθήματα παίρνω πτυχίο από το Πολυτεχνείο»

Πέρασε στο Πολυτεχνείο, αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις διαβάζει για να πάρει το πτυχίο της.

«Δεν το έχω εγκαταλείψει, παρόλο που ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Μου έχουν μείνει μόνο δύο μαθήματα και σκοπεύω να πάρω το πτυχίο μου, ασχέτως αν δεν θα ασχοληθώ επαγγελματικά. Το διάβασμα είναι σαν στρέτσινγκ του μυαλού. Είναι οι διατάσεις του μυαλού μου. Η υποκριτική ήταν αυτό που πραγματικά αγαπούσα και αυτό ακολούθησα» αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Κάτω Παρτάλι». Τώρα, την βλέπουμε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy Cool».

«Εγώ από νήπιο πόζαρα, έπαιζα, τραγουδούσα και οι γονείς μου θεωρούσαν απλώς ότι έχουν ένα αλέγρο κοριτσάκι. Εγώ, όμως, ήξερα τι ήθελα να κάνω - χωρίς να παρατήσω το Πολυτεχνείο. Εβλεπα στην TV όλων των ειδών τις εκπομπές, από μυθοπλασία μέχρι και ριάλιτι, έτσι, χωρίς λόγο, αν και τα ριάλιτι δεν είναι στο ύφος των εκπομπών που παρακολουθώ. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση πέρασε μεγάλη ύφεση. Γέμισε ριάλιτι, τάλεντ σόου και φρικτές εκπομπές σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ σταμάτησε η μυθοπλασία. Εκεί πήρα κάποιες αποστάσεις, αλλά τώρα είναι η δουλειά μου και την παρακολουθώ αλλιώς. Και φυσικά δεν θα δηλώσω ποτέ ότι δεν βλέπω τηλεόραση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved