Η νέα ζωή της πρώην συζύγου του Δάντη-Φτιάχνει…
Showbiz

Η νέα ζωή της πρώην συζύγου του Δάντη-Φτιάχνει…

Η Φλώρα Θεοδώρου ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο για ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι, όπου και τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Η Κύπρια τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ ο γάμος της με τον Χρήστο Δάντη της άλλαξε τη ζωή. Ωστόσο, το πολύκροτο διαζύγιο άφησε εποχή στα media.

Η Φλώρα Θεοδώρου τα τελευταία έξι χρόνια έχει επιστρέψει στη γενέτειρα της, είναι ξανά ερωτευμένη, δεν σκέφτεται τον γάμο και δεν ασχολείται με το τραγούδι, ενώ φτιάχνει χειροποίητα κεριά και δώρα πολυτελείας.
«Δουλεύω πολύ σκληρά για την εταιρία μου. Δεν γίνονται και τα δυο, προς το παρόν τουλάχιστον. Θέλω να ηρεμήσω. Να ξεκουραστώ και να γυρίσω εντελώς σελίδα στη ζωή μου. Να κάνω επιτέλους τους γονείς μου να χαμογελάσουν, γιατί έχουν περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που μου συνέβησαν» είπε σε καθημερινή εφημερίδα.
Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Δάντη, ο τραγουδιστής έπρεπε να καταβάλει στη Φλώρα τη μισή αξία του σπιτιού, η οποία ανερχόταν στο ποσό των 250.000 ευρώ. Ωστόσο, πέρυσι ο τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση ανακοπής της απόφασης, επικαλούμενος την οικονομική κρίση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο.
Η Φλώρα, η οποία ζει πλέον στην Κύπρο και εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, είναι πιο όμορφη, πιο ώριμη και πιο χαρούμενη από ποτέ! Κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved