Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας ήταν ό,τι έπρεπε για μένα»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας ήταν ό,τι έπρεπε για μένα»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την απόφασή της να κάνουν παιδί με τον Κώστα Βουτσά και για τη διαφορά ηλικίας τους.

Πρώτα συζητήσατε για το παιδί και μετά για το γάμο;

Πρώτα προσπαθήσαμε για το παιδί, ο γάμος δεν ήταν για μένα φιλοδοξία, δεν τον θεωρώ κοινωνική καταξίωση. Ούτε την πρώτη φορά που παντρεύτηκα το έκανα για κοινωνικούς λόγους. Το έκανα περισσότερο γιατί η μαμά μου με ήθελε παντρεμένη, να μην είμαι σε ελεύθερη συμβίωση μ' έναν άνθρωπο. Με τον Κώστα μας ενδιέφερε να κάνουμε παιδί και γίνονταν προσπάθειες. Όταν αποδείχθηκε ότι είμαι έγκυος και πάνε όλα καλά, γίναμε παραδοσιακοί και είπαμε από κοινού ότι θα κανονίσουμε το γάμο.

Οι δικοί σου άνθρωποι πώς το αντιμετώπισαν;

Ο πατέρας μου δεν ζει. Η μητέρα μου, η αδελφή μου και η ανιψιά μου, όπως και όλα τα παιδιά του Κώστα και το περιβάλλον του, το αντιμετώπισαν με πάρα πολύ ενθουσιασμό. Η μητέρα μου είχε σχεδόν χάσει τις ελπίδες της ότι θα δει εγγόνι από μένα και τώρα είναι πολύ χαρούμενη. Αγαπάει και εκτιμάει βαθύτατα τον Κώστα.

Η διαφορά ηλικίας που έχετε ως ζευγάρι δεν την ενόχλησε;

Όχι, με κοιτάει στα μάτια για να δει αν είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και προσπερνάει οτιδήποτε άλλο. Η μάνα μου είναι ανοιχτό μυαλό, βλέπει ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη, το βλέπουν όλοι γύρω μου. Έγινα πιο χαμογελαστή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, πιο χαλαρή. Ο Κώστας ήταν ό,τι έπρεπε για μένα, δεν χωρούσε αμφιβολία.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved