Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Θα ήθελα δέκα παιδιά αν είχα τη δυνατότητα»
Showbiz

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Θα ήθελα δέκα παιδιά αν είχα τη δυνατότητα»

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μαζί με την οικογένειά της ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την περίοδο έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση και συνεχίζει να ασχολείται με την Ψυχολογία, ενώ συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ως σύμβουλος στα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Όταν έμεινα έγκυος στην πρώτη μου κόρη σταμάτησα την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο να πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Άλλωστε πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ψυχοθεραπεύτρια, άσχετα από το αν έχω υπάρξει και παρουσιάστρια. Εν συνεχεία, έδωσα προτεραιότητα στην οικογένειά μου». Για τη γοητεία που ασκεί η τηλεόραση σε όσους έχουν δοκιμάσει να σταθούν μπροστά στην κάμερα η Σάντυ σχολιάζει: «Δεν έχω εξάρτηση από την τηλεόραση, αλλά από εδώ και πέρα, εάν προέκυπτε κάτι και μου άρεσε, θα ήμουν θετική».

Κομβικό σημείο στη ζωή της ήταν αναμφίβολα η μητρότητα, για την οποία η ίδια σημειώνει: «Με άλλαξε, ευαισθητοποιήθηκα σε σχέση με τα παιδιά και με όποιον θεωρώ ανυπεράσπιστο και αδύναμο. Επίσης, εκφράζω πλέον αυτό που νιώθω, εφόσον είναι καλύτερο για τα παιδιά μας, και το διεκδικώ», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Τα τελευταία χρόνια επίκεντρο της ζωής για τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη είναι οι κόρες της. «Βλέπω κοινά και των δυο μας και στις δύο μας κόρες. Την Ιωάννα, το πρώτο μου παιδί, δεν μπορούσα να την αφήσω, δεν μπορούσα να χαρώ μακριά της. Μόλις ήρθε η δεύτερη κόρη μου, η Αναστασία, ισορρόπησα. Τα παιδιά είναι το επίκεντρο του κόσμου μου». Άραγε θα ήθελε και τρίτο παιδί; «Θα ήθελα δέκα παιδιά αν είχα τη δυνατότητα. Ιδιαίτερα σωματικά, γιατί μου βγήκαν κάποια προβλήματα υγείας, όπως ενοχλήσεις στη μέση κ.ά. Μακάρι να φανούμε ικανοί και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάτι τέτοιο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved