Η οργή του κόσμου για τη Φρόσω Κυριάκου: «Εξαφανίσου, έρχεται η δικαίωση για το αγόρι μας»
Showbiz

Η οργή του κόσμου για τη Φρόσω Κυριάκου: «Εξαφανίσου, έρχεται η δικαίωση για το αγόρι μας»

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του τραγουδιστή να παίζει χαρτιά δίπλα από τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη αλλά και τις καταθέσεις ανθρώπων που είδαν τη Φρόσω να οδηγεί όπως πρώτο αποκάλυψε το Nassos blog προκάλεσαν την οργή του κόσμου. Πολλά τα μηνύματα οργής στο facebook που ζητούν δικαίωση.

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!! ΦΡΟΣΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΕΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ....ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ....Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΙΣΑΤΕ ....ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;;;ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΛΕΥΡΙΣΕΣ Κ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Κ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. .ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ Ν ΒΓΑΛΕΙ ΕΡΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΟΡΤΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.!!!!ΦΥΓΕ ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΥΥ ...ΑΥΤΑ!!!! ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!»

«Πολλοι μπορει να πουν και τι αλλαζει που ισως τελικα δεν οδηγουσε ο Παντελης;;;Αλλοι μπορει να πηραν ικανοποιηση απο αυτη την καταθεση...να επιβεβαιωθηκαν σε οτι πιστευαν για τον Παντελη.Ειτε επειδη τον ηξεραν ειτε επειδη τον θαυμαζαν.Αλλοι ποτε τους δεν ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα.Υπαρχει ομως μια οικογενεια πισω απο ολα αυτα που ηθελε κ θελει να ξερει.Γιατι ποναει πολυ και λογια δε το περιγραφουν...μια μανα που εχασε το παιδι της και περιμενει να μαθει.Γιατι οσες ειναι μανες καταλαβαινουν...ετσι ειπα να σκεφτω και να μιλησω.Ασχετα αν αγαπουσα και ακουγα τον Παντελη...κατι μεσα μου ελεγε οτι δεν ησουν εσυ ο οδηγος.Η αληθεια παντα βγαινει».

«ΠΟΥΤ@@@ΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....Η δικαιωση ερχεται για το αγορι μας και εννοια σας θα σας βρει χειροτερο κακο....κοινοποιηστε να μαθαινει ο κοσμος......».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved